打印 上一主題 下一主題
收起左側

新手問題:關於E+彩虹既活動

我想知D活動咩意思.因為我睇吾明
可吾可以解釋下= =""
麻煩哂各位大大= =...同埋我想依家知仲多吾多人玩架
回復

宜家韓彩有3個活動

3個活動都係去到 2013-2-14完

第1個活動:
每充值2萬點有野送

第2個活動:
2.1 登入獎勵x白卡數提升
2.2 會送skill 1/ skill 2 / level or skill fusion +1

第3個活動:
玩夠180分鐘(3個鐘)可以去lobby加上角抽野+ss卡

---------------------------------------------------------------

宜家少左好多人玩....  
回復 支持 反對

回復 2# 07101519

麻煩哂你

我就系見到中低頻少人到咁我先驚驚地= =
想入點,但系一見到咁少人我又怕左....

180分鐘抽野果到點抽= =我次次禁佢都彈句野出黎又乜都收吾到- -
回復 支持 反對

回復  07101519

麻煩哂你

我就系見到中低頻少人到咁我先驚驚地= =
想入點,但系一見到咁少人我又 ...
戀小楓 發表於 23-1-2013 10:18

1.你抽唔到180 event係因為你最少要有3個位 (ss卡一日,2件裝(隨機抽)) 當然如果你有4個位佢會送多一件裝(隨機抽)比你的 (event黎,賣/送唔到) 真係好哂位 - -
有時好好彩抽到靚s野你就可以玩一日了(有36 percent算好了 )   e件裝當有金(gold force)的,成功發動率+10 percent
2.或者你可能禁左星星卡拎野....... 星星卡可以拎2件15日gold force裝(隨機抽)同一個ss卡一日。
3.仲有韓彩大部分人都係玩高頻的,中頻好少人玩,所以造成你以為冇人玩既假象.......
4.你可以買點數,但買韓彩點數好貴的..... 個人不建議你用點數買殺手13裝(avatar)  13裝可以玩vs賺coin買的,你可以買靚裝買金(gold force)加上去仲好,最好唔好買寵物.... 用code買仲好。
希望我能解答你問題..
回復 支持 反對

回復 4# TrUelLoVe

多謝哂,你解釋得非常清楚~

我買點系想加金同買SS卡=V=
好奇一問...你張圖個S點解會系中文既@@?整左D咩黎??
回復 支持 反對

回復  TrUelLoVe

多謝哂,你解釋得非常清楚~

我買點系想加金同買SS卡=V=
好奇一問...你張圖個S點解 ...
戀小楓 發表於 23-1-2013 14:50

1.唔洗客氣。其實我是來呃樂點同bravo的,如果可以既話比D我 ^^ (冇白字)2.而加有消息話韓彩2月24號執,最好唔好用真錢買野(包括點數)
3.我用左漢化包 網址:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4052985&extra=page%3D1 回左先睇到

最後,我........我真係好唔捨得韓彩e隻咁好玩既game,如果唔執就好了 T.T
而加只希望私 服SP開番server T.T
分享多條網址:http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4381492&highlight=                         (我是亂入的 ^^)

回復 支持 反對

回復 6# TrUelLoVe

咁睇黎...我想再玩都冇得玩= =...

個私 服吾系有人話2013年會再開咩= =???(我都想玩= =見到好爽)
回復 支持 反對

回復  TrUelLoVe

咁睇黎...我想再玩都冇得玩= =...

個私 服吾系有人話2013年會再開咩= =???(我都想 ...
戀小楓 發表於 23-1-2013 18:04

私 服我唔知官網,但我知99%會開番  因為私 服執係韓彩告私 服抄佢版權就搞到關ser,而加執左既話就告唔到私 服

仲有私 服創辦人好大可能係Wiz-   我懷疑外 掛E回事係關佢事
回復 支持 反對

回復 8# TrUelLoVe

竟然系咁= =..咁唯有期望佢會開番出黎,等我地一班愛彩虹之人有地方長居/_\
回復 支持 反對

如果你想用少少錢收返返幾套裝來玩,我可以超平賣比你, 等你係正服玩埋依個月,pm我 or 上韓彩搵 -Tom-
回復 支持 反對