打印 上一主題 下一主題
收起左側

***沒很多錢玩星夢,要玩pvp可用什麼職?***[已解答]

玩靈鬥啦 =] 靈鬥pvp幾勁,技右平,你玩靈鬥,我帶你升 =v='
回復 支持 反對

原帖由 榤奇 於 8-4-2008 08:03 PM 發表

帖是你的?你要問自己開帖問,別在這亂問[[tyjp-2-2]]
還有, 雙銃攻速高是錯覺, 已經問左, 什麼職攻速都沒分別
說靈鬥士攻速低是官方用機動靈來做樣板, 靈鬥士用其他族就沒了這問題

說了..銃系pvp比較好? 但銃戰 ...

你係問咩職pvp最勁喔!!?無講埋其他野>如果你話升埋lv個d我當然會用0鬥啦~
我夠知0鬥勁啦~
看不到嗎??? pvp皇者[凱熒]<<<咩黎???
0鬥係有得打不過統戰有天眼,姐係佢地又多左隻刻文用囉''
以前無刻文就0鬥,而家係統戰世界啦~~~
唔係我地團d人升統戰做咩??

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

盡量不要提刻紋= =一聽到錢多pvp便強我又暈了- -
我對pvp的態度其實未至於找人打, 人不犯我,我不犯人之類...
只是不想輸, 米古銃戰士吧...
回復 支持 反對

人不犯我,我不犯人之類嗎....
那就魔動-0-''''
要講p-3-'''講真~0鬥唔係好勁嫁jer-0-'''
姐係如果你想話人地唔打你~你唔去打人ge~
噤姐係唔會聊人p la~
又要up得快-0-''''
噤係魔動好嫁bo-v-'''
0鬥up係up得快....但係p就........................................
聊人p緊係統戰了-0-''''''
至於上面有個話統戰雙統比魔統單統勁.......
錯的-0-'''
因為魔統射出黎係全魔攻~
但係睇清楚~
統戰射出黎的可以話係平時攻擊的1/2............
所以其實是沒分別-v-'''
回復 支持 反對

原帖由 冰月~ 於 8-4-2008 02:31 發表
統戰pvp係最勁的''
呢個職都可以話係唯一對到0豆既職''[當然其他都得,只係呢個職最好抽]
暗殺都好爽-____-人地唔知咩事就俾人射瓜左~~
如果你話魔統就- - 我只能說統戰既雙統比單統快....''

同族的話,攻速應該是一樣的= =
原帖由 榤奇 於 8-4-2008 20:03 發表

帖是你的?你要問自己開帖問,別在這亂問[[tyjp-2-2]]
還有, 雙銃攻速高是錯覺, 已經問左, 什麼職攻速都沒分別
說靈鬥士攻速低是官方用機動靈來做樣板, 靈鬥士用其他族就沒了這問題

說了..銃系pvp比較好? 但銃戰 ...

差就差在招天眼
開左之後狂紅人的= =

而且既然你都覺得銃戰不如靈鬥
咁你上黎問人做咩._.?

原帖由 榤奇 於 8-4-2008 21:00 發表

戰亞我本想用, 但亞斯人命回低, 難打

命回低根本唔係問題
就算你玩魔銃 谷晒敏
對方一隻獅翼就補番晒仲高過你._.
pvp根本就係玩錢

回復 支持 反對

上面又黎錢= =大獲'' 講咁多其實pm我講..因為變左已解答
回復 支持 反對