查看: 1667|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

***沒很多錢玩星夢,要玩pvp可用什麼職?***[已解答]

本人玩星夢很久(差不多是開後一個月,六月中左右) 但遊城多於升lv,加上有一年放棄
現重玩,自己賺的錢買了永刀和獨盔,沒多錢了
我想玩pvp的,但人又說這又那,太計錢了
不鬥多錢,刻紋 我現有2張點 pvp好像是魔銃(正常來計)
但現在銃戰士的潛力好像已經被發掘..還是計刻紋? 朋友送了1lv兔腳給我,計劃賣了還是其他..?
我也沒多錢,2張點數可做什麼??(遲一陣可能3張)
到底注重pvp是要用什麼職才好?(少錢)

回復

依家只有玩刻紋同技術=.=
再冇最強既職=.=

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

建議如果冇咁多錢既話就自己升左隻兔腳佢- -...
因為高Lv果陣隻腳d防比平時果d裝既防高...

評分

反町◎笨貓 + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

答裝備還是說..沒用的話?重點不在兔腳..
又說錢...怎有的沒的都是錢..正面一點, 我也知玩錢
那2,3張點數卡也是錢吧? 好像沒答過...無關的答案= =
我問什麼職pvp,又說錢又兔腳的
回復 支持 反對

***沒很多錢玩星夢,要玩pvp可用什麼職?***

推帖~到底什麼職業?可能還是銃系最強吧..
到底銃戰士的能力是否非常利害?比魔銃好?

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

統戰pvp係最勁的''
呢個職都可以話係唯一對到0豆既職''[當然其他都得,只係呢個職最好抽]
暗殺都好爽-____-人地唔知咩事就俾人射瓜左~~
如果你話魔統就- - 我只能說統戰既雙統比單統快....''

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問...統戰用咩技升lv架
回復 支持 反對

原帖由 s9801003 於 8-4-2008 13:41 發表
我想問...統戰用咩技升lv架

帖是你的?你要問自己開帖問,別在這亂問[[tyjp-2-2]]
還有, 雙銃攻速高是錯覺, 已經問左, 什麼職攻速都沒分別
說靈鬥士攻速低是官方用機動靈來做樣板, 靈鬥士用其他族就沒了這問題

說了..銃系pvp比較好? 但銃戰士和魔銃使很難選
一全魔攻高回, 一物攻高命中,但銃戰士的技..計物攻? 還是那句..銃戰士不如用靈鬥士?
回復 支持 反對

你想抵d玩就戰亞   因為技勁平  同埋 npc 有齊灑武同裝  再+埋幾好抽 ..我絕對建議戰亞

評分

小夜* + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 blazeowlss 於 8-4-2008 20:14 發表
你想抵d玩就戰亞   因為技勁平  同埋 npc 有齊灑武同裝  再+埋幾好抽 ..我絕對建議戰亞

戰亞我本想用, 但亞斯人命回低, 難打
回復 支持 反對