打印 上一主題 下一主題
收起左側

(印巨) 起家 集圖~ 10/26更新分身近照

玩國巨/印巨  (有雙開) 係方便好多~
我最頭一個係AC 係朝女 掛打 冥石 沖180LV 技巧唔洗多
轉完
申+權 2轉後  有招 組合技 一入場放一下,就可以走場
食哂雙經 7福 應該2日就可以180LV
如想問我朝女點起家  金1 自己打先石,自己搵錢~

到正式主AC 出場  台男起家~
我有分身在手,20個台先石 可以直接取得 20個台石 要4千万,對新手來講,唔小野~~
咁就要先轉隻花2 做打手 打夠20個先石 先可以開波

一開波做任,做到有王巨1轉
冰陣如下圖 5隻MP女  3隻2轉(巨/趙/敏)   1陰(可唔要) 1念 1挑
Q:有人會問,有巨2 仲要劉敏來做?A:
其實 為左佢招手 組合技 打天-万箭

Q咁轉 柏2 轉味得? A:因為先祖石 好鬼貴....唔想哂多4千万轉,同要留位轉 昌昌

巨1 應該 都數人1數2 的勁1轉  低LV直沖 打冥海
打到100LV 就去狗沖2轉啦,仲洗講?

當2轉後,就可以直上 炎王挑機~ 但要留意 垃圾主角夠70LV 未, 太低LV 唔比你入
沈悶的時間又開始(當搵石外快),我果時(有開雙經,沒7福) 一路打打打...無限輪回到 巨2  到150LV 就出山
(當巨2 130LV左右 趙+敏 應該 可以去2轉)
當巨2 150LV 主角 應該有 11X LV左右 又未夠120LV入食云
但我就去挑機 武場GG  買咁多MP女做咩?? 就係留在此時
打GG 因為要佢未來到時出技,食藥食到HIGH哂野咁~

點樣打?唔洗教?   見對角位場,識走場啦
一入戰場,趙2 放熊貓 頂怪  後面一路 車技 回魔~車技........
應該只可以 1組怪咁打,但D GG
勁易引到怪,因為接近 得你一個係到單機 引怪能力90%

咁點算??好煩的。 這個時候,就可以開多2個分身 企係路中心,引怪能力得設30%

打到主角120LV,就係令一個天堂啦.............
(可以提前,收定 白虎平/3個書信 等任品)

狗沖做入 再入去火EC洞----(山洞出面,有個日任做,可以當SET捷徑咁用)
跟住我就 開埋7福  狗沖LV  巨2 打到180LV到,主角就吸好150LV!!!!!!!!!
打火EC 係高風險活動, 易打,但同樣易死  仲要一死通常係死全家
大量 十全 唔小得啦!

主角終於吸到150 可以做轉主任~

一次就成功過到,運氣好~ 打火龍沒 BBQ我

做完轉主任,就可以令去抄~

等我變新先~

搵錢圖集   有冥石/先石/火EC尾

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復

巴打好勁
回復 支持 反對

真有心機
回復 支持 反對

屈機pedia
回復 支持 反對

番黎國巨啦
回復 支持 反對

神人起家~支持
回復 支持 反對

加油 上250@.@
回復 支持 反對

番黎國巨啦
oranclock 發表於 16-10-2015 17:19

.....應該唔會再返去國巨~慘痛回億~~
回復 支持 反對

點解一時中文一時英文既,BTW見到都覺得熱血
回復 支持 反對

點解一時中文一時英文既,BTW見到都覺得熱血
waidok112 發表於 21-10-2015 14:15

只不過係 有幾個FILE
一個 英文
一個 中文

為左雙開用~
回復 支持 反對