查看: 4980|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

玩外國服既人,希望你可以入黎睇一睇

唔該,玩外國服既人,行為好少少,唔好經常鬧人/用粗口,去到另外國家既SERVER,一D基本既禮貌都要有
香港同外國,唔係同一個地方,去到人地既地方,應該要尊重番人地,請自重...
咁樣大家先可以玩得開心

仲有個D洗卡房,其實唔需要開,個SER咁易出卡,洗卡多只會令自己好快覺得隻GAME悶
失去左玩隻GAME既樂趣
仲有!!!唔該D人玩打鬥既時候,唔好中途離場好唔好?
以前台服都無咁多咁既情況,玩E個服,我每玩幾場都係咁有人走佬,唔止外國班人嬲,我都嬲啦!!!
回復

我呢d玩開單機, 唔會影響到人 ;P
回復 支持 反對

回復 2# 07101519
就黎可以同你雙機,等多幾個星期啦P
回復 支持 反對

回復  07101519
就黎可以同你雙機,等多幾個星期啦
nwfb1657 發表於 3-8-2012 12:48

幾個星期姐係幾耐???話說我差d唔記得左打300... 差d比佢降到290   ;P
回復 支持 反對

回復 4# 07101519
7個星期-_- 90lv>20lv ,咁大穫?降左真係唔知點幫你-.-
回復 支持 反對

回復  07101519
7個星期-_- 90lv>20lv ,咁大穫?降左真係唔知點幫你-.-
nwfb1657 發表於 3-8-2012 13:00

韓彩到時可能已經汁左  ;P
回復 支持 反對

真係好多小學雞...贏左就串串共咁..輸左就問候人全家..
仲有最好笑既係咩no lag,,no fu..甚至打埋中文
講下lag..大佬啊,,未同你玩過點知同你既ip會唔會撞,會唔會lag..而且一lag就講咩lag9,,之後就即強退..真係好白痴..你地知唔知其實大家見到大家都係lag..都係公平..而且呢樣野唔係人為可以控制,,而係本身雙方ip連去server果到有衝突..憑咩就話人lag,自己就係正常..真係弱智
再講下no fu...唔識英文就咪玩國際ser啦..人地外國人會唔會明你乜鬼叫no fu..要講就講no crit啦..你地班小學雞真係係外國人面前完美咁展露自己智商下限!
講中文又係咁..個ser係外國人開,,其實根本可以唔洗預我地香港人..況且果個係國際ser,,入到去玩請尊重人地,,請用國際語言英文溝通..連英文都唔識你學咩人打機??
無品,踢人呢d行為就唔洗講啦,,丟架已經丟到過左太平洋了
回復 支持 反對

今日入房玩
有人問係咪hk
然後問幾歲

有人答15

這...難怪會有小學雞情況
數年前9~10歲的 e家15歲又返尼 我以為大家都18以上
回復 支持 反對

回復 8# 幸運的人

講真 我15 但係我完全無串過人地同埋打過中文  唔該你唔好以偏蓋全
回復 支持 反對

本人非常同意,但講真.又會有幾多人會好似您講咁做呢..如果有..D洗卡場都五會打哂中文咁啦..
回復 支持 反對