收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

RF係唔係之前汁左個隻
不過多唔多人玩畫面令唔令先 @,@
早幾日我聽我某D fd講某幾隻game真係鑊鑊更新鑊鑊金(金係=要用$)
我fd 現時無業遊民一名 日日上網打online game
佢比左幾個更新左唔係好耐ga 幾隻game 我睇
結果我可同大家分享
e+出 ga online game
可以話更新一次最小你要買hkd $100左右點數
例子如下:
cso

相信大家都知更日cso 有更新
更新後只可說加速多左
你睇下40個c box加多把永久槍幾吸引 (你地唔好中計只係E度你就會無左hkd$200之上.如果你人工低D都一日工資ga)
把野仲要廢(講真拎把點槍轉轉樣變埋永久就賺你幾舊水)
仲有聽講一隻幾多人玩下ga online game
艾爾之光
睇落去好次唔係點數大晒
有技術先係最勁
最後我同幾個fd玩玩後得知 E隻game唔係技術大晒(玩晒係點數抽ga裝[天使裝定高達裝]同外掛)
好次早幾日更新個鎖技(鎖技點數技)
又要比$
@,@最後講番先[今次評中e兩隻GAME唔係為針對流血不子代理GA game,只係E 2個星期我同fd測試過呢兩隻game]
回復

有冇人玩過aion, 好唔好玩?
回復

cso是目前好玩的ONLINE game
不是LV GAME
回復

講咁耐都無人推介Fantasy Earth Zero(下稱FEZ)...
等我隨便地簡介一下..
鍾意玩技術GAME, 點數唔會屈機....我第一隻諗起FEZ
FEZ最主要係玩50V50國戰, 而且並不存在命中率, 迴避率, 因為要手動描準...

FEZ滿級40LV, 但係佢係無屬性點比你配, 係得技能點, 而且1~40LV都係得1000血,無多無少(一般情況下)

FEZ都係要打怪...打怪目的最主要係最初時升LV(一般指頭20LV), 或者打錢

FEZ點數既用處主要在於買點裝以及各類增益石, 增益石可以增強攻擊,防禦,HP上限,PW(如同MP)上限,PW回復5類, 官方有時都會有活動派石比玩家, 我自己本身無用錢買石玩, 儲儲下都有200幾粒HP上限,PW上限,PW回復0.0

另外, FEZ相當注重團隊合作, 想玩無雙? No way. 因為FEZ唔會爆頭扣多D等等的,

一般黎講, 老手們都不太想低LV玩家上戰場, 低於20LV會被踢掉~小心小心~理由大概係因為低LV技能未齊, 對戰線貢獻較少, 低LV一般裝備防禦不足等, 但係其實低LV有技術的話都可以打得好勁, 始終有技術先係王道0.0

講住咁多先0.0

附上影片一段, 片中主角應該係老手, 放呢段片只要想証實低LV,裝備差都可以好勁,
同埋展示一下遊戲畫面0.0
http://zoome.jp/unyuu/diary/3

註: 呢段片係日服, 技能同港服有D唔同, 另外職種亦都較港服多
回復

wow已經算係近10年最好玩既game之一啦
又要講合作,又多副本,又要睇技能,...
你話一個月玩得百幾個鍾唔抵?你返工係咁嫁啦,都係搵隻game放工之後有d野做下有d寄託
而家d game,只要你肯買點,白痴都可以做大俠
我係d商城game都識唔少入成十萬8萬去玩隻game,以為自己武功榜頭幾好威
新game黎講一係mhp,一係c9囉,畫面唔差,又講技術,又唔會一味呃錢
一係等d3,不過唔知幾時先肯出
回復

MHF收月費我絕對支持........大佬呀,隻Game係Capcom整嫁,唔收$ ge話就世界變la0.0
仲有....好game收月費絕對正常,提防個d HKD白目戰士!!!!!!(激動左0.0)
超.......玩WOW俾個小小$都唔鐘意ge咪玩囉........以前d online game有咩係唔洗俾$ ga?
要玩好game就預左付出多少ga la.......我諗如果[瑪奇:英雄傳]唔收$ ge話一定有好多冇品仔,反而收$ ge話就正常好多
回復

cso是目前好玩的ONLINE game
不是LV GAME
fire2007 發表於 13-5-2010 07:31

可惜係錢Game呢...無論你技術有幾好..對住支兩下秒既槍..已經投晒降
回復

對online game死心= =轉玩家用機~
回復

哈 110蚊玩150個鍾,姐係1個鐘都唔洗一蚊,你仲想點?

講真好舊GAME都係好GAME..但唔係因為個代理就係外掛搞到衰晒..神諭就係一個好例子...
回復

我覺得收月費online game
才有好遊戲

我覺得不收錢online
多數  貪錢代理公司
回復