打印 上一主題 下一主題
收起左側

換卡

本人打算$2~3000 左右換張新Nvidia display card, 不過近排都冇留意新野,唔知e家邊隻最實用呢?
PS: 用黎玩Crysis series 順,同埋又想問下Ram 邊隻好
回復

gtx 300
回復 支持 反對

HD 5870和Nvidia都超個3000$啦

-----------------本人建議--------------------------------------

三千以下的話用GTX 285 要強的話買EVGA GTX 285

二千的話以的話GTX 275 都係個句要強就買EVGA GTX 275

ATI個D唔好問我[[bao_50]]
回復 支持 反對

首先..你而家部機係點既先!??提供部機完整既硬件資訊先啦~~
回復 支持 反對

首先..你而家部機係點既先!??提供部機完整既硬件資訊先啦~~
03111 發表於 18-10-2009 23:08

--------------------------------------
我個Signature 有ga... show 唔到咩-,-?
回復 支持 反對

你5200+推gtx260..

我建議你升級cpu會比較好

如果唔升cpu..買張2xxx-3xxx既dispaly都發揮唔到^^"
回復 支持 反對

你5200+推gtx260..

我建議你升級cpu會比較好

如果唔升cpu..買張2xxx-3xxx既dispaly都發揮唔到^^"
※暗雲之雷※ 發表於 20-10-2009 23:09

這個當然...只係我冇提及,不過我又想問點解網上人討論/ 用 AMD Phenom ⅡX4  955BE 多過965BE?965 唔係應該比955好咩?
回復 支持 反對

因為955個價同埋965個價...
好多人都覺得965無咁值..而覺得955抵..我個人都覺得係^^"

咁你打算預幾多$去換cpu同埋display?
回復 支持 反對

因為955個價同埋965個價...
好多人都覺得965無咁值..而覺得955抵..我個人都覺得係^^"

咁你打算預幾多$去換cpu同埋display?
※暗雲之雷※ 發表於 21-10-2009 19:53

Display 暫時想等一等GTX 300 , CPU 就預左用$1500 左右買955BE, 依家要比較下asrock, gigabyte 同 magic-pro 既motherboard, 唔知你點睇?

PS: Plan左買 CPU AMD Phenom Ⅱ X4 955BE, Corsair Memory TW3X4G-1333C9DHX (DDR3 1333 2Gx2)
回復 支持 反對