打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 做乜討論屁王大人個post會關閉左嫁???

關閉 [複製鏈接]
其實佢都幾可悲 現實係廢青冇存在感 唯有喺game入面扮大袋做下世界警察博人地留意佢T_T
回復 支持 反對

回復 93# 魔界幻龍

佢班打手咪又係要靠奶隻廢青鞋底先有少少生存空間囉 慘
回復 支持 反對

喂 做咩唔出聲啊?
開完圍夠鐘要做野喇?而家你大佬我一路做野一路mon post等緊你覆喎 唔係咁唔比面下話?
定係你返工嘅地方冇電腦or唔比用電話?咁一係你放工先慢慢覆啦 等你哦小寶貝<3
by the way la, 而家哥哥我教精你啊 做人做事都唔好咁不負責任 男人老狗做得出就認打就企定 如果唔係你永遠都唔識長大嫁 知道未啊小朋友
回復 支持 反對

已經唔想再留言,掛商變巨商笑左,唔好咁自以為事,
無玩巨商好耐 SOR,比唔到你刷存在感。
回復 支持 反對

玩咁耐巨商,第一次見咁無恥之人

究竟你現實世界是否好悲慘?要從遊戲中取得成功感?

其實我真心替你感到可憐
回復 支持 反對

已經唔想再留言,掛商變巨商笑左,唔好咁自以為事,
無玩巨商好耐 SOR,比唔到你刷存在感。 ...
banban14822 發表於 3-3-2016 15:35

咁快玩完, 仲想玩多陣SOSAD
回復 支持 反對

回復 91# 沖天~

其實大把人叫你唔好再出聲 你繼續回只係助長緊班傻仔 鍵盤戰士
回復 支持 反對

喂 做乜條廢青一唔出聲成班護主犬又唔出聲啊?
定係收到order10上10落? 咪學荷蘭套戰術啦,咁多年都拎唔到world cup就知唔work la.
轉第二套form比下驚喜我地oj?

天涯海闊, 細天R, 男miss呢?出黎吠兩聲都好吖 汪汪汪
好驚你地有咩意外啊 定係幾個圍埋一齊商量緊點彈我地出樂古?
回復 支持 反對

咁快玩完, 仲想玩多陣SOSAD
fpeter 發表於 3-3-2016 15:53
咪係囉 咁快玩完嫁
返工返到頹頹地諗住上黎笑下嫁嘛
回復 支持 反對

回復  沖天~

其實大把人叫你唔好再出聲 你繼續回只係助長緊班傻仔 鍵盤戰士 ...
tinwong 發表於 3-3-2016 15:53
邊個係keyboard fighter啊
成班打機打到做晒大佬咁 現實世界唔岩你地班"巨商"玩嫁喇,乖乖地留係屋企享受網絡世界帶比你既快感啦 唔好出街阻住地球轉添啊
嗚呀~真係諗起都即刻射左出黎
回復 支持 反對