打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 花2 改廢左?

今日國巨改左版之後我隻花2 好似廢左

平時打食魂(隻花200lv) 放2條mp bar 夠哂有魚, 同會係ice wall 完前2秒死哂

改版後打(隻花211lv) 放2條mp bar 先岩岩好夠, d 食魂會係ice wall 完左1秒之後先死哂
回復

有冇改廢唔係應該睇傷害既咩...

首先 你打食魂 有時D怪企係度唔行過黎  咪要多D時間先完到場囉
第二 你放冰補冰時間唔會場場都一樣啦 睇冰牆時間根本唔可以作準
第三 MP既問題 可能你放頭幾下技既時候 有D怪未行到入範圍你就放技 咁咪要多DMP去清怪囉
回復 支持 反對

花2 211LV仲唔轉? 諗住225定250先轉花3
花3招技勁高攻你就唔怕有呢個問題
回復 支持 反對

有冇改廢唔係應該睇傷害既咩...

首先 你打食魂 有時D怪企係度唔行過黎  咪要多D時間先完到場囉
第二 你放 ...
久世響希 發表於 31-12-2015 04:54 AM

傷冇變都係 670到一下. 我打食魂會等佢地大部分行到黎企定定之後會補最後一次ice wall 先放花技. 所以我先拎ice wall 時間黎計時. 同埋都打左幾星期食魂, 味改版之前打既時間都好穩定. 改左之後要打耐少少

花2 211LV仲唔轉? 諗住225定250先轉花3
花3招技勁高攻你就唔怕有呢個問題
henryns 發表於 31-12-2015 09:25 AM

其實我隻花味無想完 :/ 林住升多幾lv 等隻燕同哈奴曼完成無想先
回復 支持 反對