打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 跑商一問

首先小弟在美國留學
已是6-7年的香巨玩家
眼見香巨汁左 心裹一直懷念
想玩台巨 重新開始 但不打算再花錢在巨商上
問題如下

1.台巨跑商有無可能?
2.點先可以重新起家
3.咩國藉起家
4.有咩其他意見可以比我
回復

1 (其實跑商係巨商咩版本都有可能搵到錢問題係你要識跑+上時間(要快一定係收錢1e=4蚊hkd左右可以看交易區)
2.點先可以重新起家
花錢:收高lv兵收裝之後搵人帶or自己升最快成型
不想花錢:新手可以做戰鬥任務有2轉送 台花2 日賽2 朝龜車2 中寧2 仲有現在2轉可以改做成3轉
3.咩國藉起家 朝轉金>中燕祖>最後台男巨帕 天使 主力自選(其實都好多變化唔一定最後要台男其他主角都ok不過兵就最好有呢幾隻)
如果無咩時間又有d錢最好花錢最快起家出神朱寉服比教多人@@
以上(本人意見)

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
foolruner + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左咁多年港巨都係第一次聽香巨呢個名 R左下頭 haha
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4521008

跑商只要有恒心,每個巨都可以跑幾十億出來

不過不同巨版本有差異,而你要思考跑出來的幾十億價值幾何而已
回復 支持 反對

回復 3# 小妍~

香巨 我都係咁多年黎第一次聽HA
回復 支持 反對

想問一下 現在燕有什麼用 出了200符後有冰牆唔洗哂一個帥位用冰牆
回復 支持 反對

燕到後期連冰牆都唔洗放喇--...用唔用個符都冇差別..
因為有怪頂/全隊頂怪((有金+巨.裝好唔會死))
轉佢係因為轉左之後物/魔防高左.冇咁易死姐
你咁講你唔轉都得..都有人連MP女都唔要--
((因為後期馬連天照5200MP.都夠清怪...

另外個人覺得跑商用1個人物.升LV用1個人物比較好--
因為跑商用朝女跑比較好.但冇理由一直朝鮮唔轉國...
而個人覺得.最後樓主應該都會頂唔順唔玩/花錢玩(真係好煩既事.玩GAME玩到自虐咁.冇意思...
回復 支持 反對

燕到後期連冰牆都唔洗放喇--...用唔用個符都冇差別..
因為有怪頂/全隊頂怪((有金+巨.裝好唔會死))
轉佢係因 ...
nc1yk1pp1 發表於 3-1-2016 19:40

確見有人如此玩,不過只有那麼一個而已;P

期望有第二個
回復 支持 反對