查看: 5007|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] [雀服] 放帳放城 已找到當時人,正在交涉

本人為冷戰時代大房 嗅屁王

騙子:上一手 深紅/淺藍/傾情 (內有符號)

係不久之前,因為佢係我團既行長,而且同我團既攻將等等既人打成一片,

係一次既投城戰,我借左600億比佢投城/保城,

當時借口係佢呀哥會係12月中還錢比佢,佢就會找數比我,

但今日12月29日,依然失蹤,最後得知原來 原本有佢呀哥既WS號碼

本是佢本人,

其實一直以黎個號碼都係佢本人,根本冇咩呀哥,佢自己就係果個呀哥,

呢位朋友暫時借左我600億[朱雀服]既錢,而且收左2座城有一座都係未找過數,

因為本人做緊野,暫時出POST提醒各位勿收錯城或帳號,明天或後天會公佈更多內容。
回復

算啦好嘛
其實你係咪做厹
被人呃?
回復 支持 反對

我諗你真係搞清楚少少野,借錢比女仔or男仔唔一定係狗公/gay佬,入得我團做得朋友既有事我就一定幫,玩左十幾年巨商我既作風都係咁樣樣,熟我既人由港巨唔識接受過我幾百億既恩惠,我攻座城gm唔搞活動我自己私人搞活動,第1名同最後尾刀我派88億都係咁,去到台巨我同個男團友熟幫佢合左隻神,難道我是HEHE[gay佬]嗎?餘下既問題同答案就要你自己思索下了。
回復 支持 反對

再加上 我玩咁耐巨商 我都只係聽過有人傾慕我,而我未聽過我會主動識女仔,作風如是,改變不了。
回復 支持 反對

係,最幣D城佢都未找數
回復 支持 反對

現家D城咁貴既咩= =600億
回復 支持 反對

果陣佢比人搶城同要投城,我唔想冷戰既城比人搶到,又見佢人品係唔錯既,我私下借左600億比佢,團規講到明唔比借錢,呢次係我好心,我都唔知點同D團友交代,呢條友我一定會的佢出黎,錢我可以唔要反,但我一定要佢麻煩,上佢屋企就必定是基本。
回復 支持 反對

奇怪啦,昨夜見你鬧MaDoKa
他大頻放帳放城又無見你出現?
回復 支持 反對

應該之後我下線了,趕時間出去看電影。
回復 支持 反對

借錢如送禮
回復 支持 反對