打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 請問依家巨商仲有無掛掛

回復 20# kilovehung

天下ON9何其多 重有甲馬丟吾到去地下啦掛

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
初出茅廬 -10

查看全部評分

回復 支持 反對

回復  kilovehung

天下ON9何其多 重有甲馬丟吾到去地下啦掛
蜜蜂糖=) 發表於 20-8-2013 09:41

甲馬是但搵個新手易比佢.
回復 支持 反對

回復 22# kilovehung

姐係要我退巨姐= ='' 無左隻甲馬=退巨 我玩左甘耐都係為隻甲馬而努力
回復 支持 反對

樂古呢排都討論緊好多外掛問題啦;P
回復 支持 反對

回復 10# kilovehung

國巨e家好多人,唔係單機lo~你上去睇下就知!   我講的說話邊句有誇張?
   係就係有人玩,咪就係之前刷錢同用掛的得益者先繼續玩落去lo...
   成5000e守住個大田,係我都玩啦~
   你唔用掛有冇可能搶到e兩個城呀?
   就算你買巨錢都冇用,人地隻掛仲24小時響到刷物品,再用朝女放落npc!
   賺幾多你知唔知呀?

流失情況幾嚴重,唔駛我多講吧~
   講成係死城就誇張d,但都唔見得有人會有mood加入吧~
   最後,香港人唔會連兩句英文都唔識呀?台灣人都玩得入,做咩要自認低一格?
   韓文日文就話真係唔識者,英文唔明查下字典/問下rc班華人啦
   比外掛玩晒/比黑橘屈晒,唔通好好樂趣?
   我愛巨商不代表我愛黑橘~請搞清楚!
   代理又唔係得佢1個~做咩要忍佢d天價封書/唔嚴格打擊外掛?   國巨賺得比唔上黑橘啦,人地打掛仲好過佢~
   你真係以為黑橘查唔到外掛?
   d資料最後都去番佢機房的!d掛5秒一場殺真冰,有冇可能會查唔出記錄?
    我e家玩得開心過玩港巨!!!仲差少少就可以合神獸了(free!!!!)
    e家,
    起馬我入到去真冰殿,隻真冰唔會自燃!!!!
    起馬d城平均唔過10億,我識跑商/打寶還是能搶到!!!!
    起馬封書先1.8e一本,我玩3個月就能免費玩神獸!!!!
    起馬我唔賣野比人,唔會比人強制彈我出game!!!!XD
    最後提提你,黑橘d game存活率唔夠20%~
    呢個係8哈論壇某人做過詳細統計而得出的結論~
    希望唔好到汁個陣,你先恍然大悟~______~"     你要死頂黑橘隨便你~
回復 支持 反對