查看: 2346|回復: 29
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 磨練咒術問題

=========綠字可無視===========

件事係咁既,之前我磨左兩隻訓練用的金指環都係一take過ok

隔N日再磨對鞋同金指環開始變得很不順,被ko了幾次,才得一個訓練指環

為了成功磨出蓮花木屐,我草了7組材料~

結果求先全部死曬 . . .

感覺上就好似比哥個可惡npc fakek左咁 . . .
===========================
言歸正傳

1. 想問下大家磨練咒術有冇咩偏方maybe易成功d,例如有冇話係幾多點(咩時間)or星期幾易中d ?

2. 磨練咒術前占卜其實有冇用ga ==? 就算第一次占到吉都會死既 . . .

3. 占卜會唔會出大吉ga? 點先會出呢?

4.我做法係每一次磨咒術都占卜到佢吉為止先開工 ~ 咁做有冇問題 ? 定益或根本唔駛占卜直接磨=-="

5. 蓮花書哥種層次一般要練幾多次先得=-=?
回復

1. 想問下大家磨練咒術有冇咩偏方maybe易成功d,例如有冇話係幾多點(咩時間)or星期幾易中d ?
通常11pm打後會易中少少(好像)
2. 磨練咒術前占卜其實有冇用ga ==? 就算第一次占到吉都會死既 . . .
有...但方法好複雜(而且我都吾識)
會...但機會好低
而且大吉係for大成功...沖蓮花呢D可無視之
4.我做法係每一次磨咒術都占卜到佢吉為止先開工 ~ 咁做有冇問題 ? 定益或根本唔駛占卜直接磨=-="
表示不識占卜大法..而且識的人又點會將自己D錢送比人呢
版版都吾同...但呢本算易中...
我之前沖成百次全fail
回復 支持 反對

=========綠字可無視===========

件事係咁既,之前我磨左兩隻訓練用的金指環都係一take過ok

隔N日再磨對 ...
聶羅阿瑪特 發表於 7-8-2013 00:15

言歸正傳

copy form 52巨商
"晚上11点之后去鬼道,成功汇率高一些。
若连续2次失败,就不要继续鬼道了。
出现大凶的时候,干脆不要鬼道。
捐赠1000万和1亿效果基本一样。
任何物品鬼道成率是50%"

身上帶超過1000舊豬排/果片(要用呢d占)就冇兇/大兇,有人兇都沖到既..
唔係你占到大吉/吉就一定沖中=.=

d料錢可能仲貴過件裝,收算啦==
回復 支持 反對

回復 2# 14588563
你100fail既遭遇,本人深表同情

回復 3# dddkap
52哥度都睇過,感覺上可信性不高=-=

另外,一定要帶成1000塊扒先得==?but如果會好d我會try try

多謝各位的情報,thanksssssssssss~
回復 支持 反對

沖鬼呢家野 一take過 是你的運氣 我都試2次過唔洗占野 直沖大波裝
回復 支持 反對

講真呀.. 鬼道玩得多就識..

識既人未必會教既...

靠自己吧= =

純個人意見
回復 支持 反對

回復 6# 糖小魚
咁又係 ~ 每隻game總有一d稀有秘技不能公開嘛 ~

回復 5# 淚無情
聽君一值話,勝磨十本書 ~ 我都覺得占卜唔關事ga啦XD
如果好似52所講一占就出大凶等第二日,我倒不如唔占,咁就唔駛出大凶
回復 支持 反對

回復  糖小魚
咁又係 ~ 每隻game總有一d稀有秘技不能公開嘛 ~

回復  淚無情
聽君一值話,勝磨十本書 ~ 我 ...
聶羅阿瑪特 發表於 7-8-2013 11:17

52的東西不能盡信
回復 支持 反對

個人意見,

11點後成功率會提升

占卜占太多=失敗機會 ↑

捐錢未必有助提高成功率

落雨既話失敗既機會率 ↑

我目前沖鬼係3中1
回復 支持 反對

52的東西不能盡信
14588563 發表於 7-8-2013 11:21

的確係= =xD... 有D工式其實係錯既.... 自己玩耐左就知
回復 支持 反對