查看: 9685|回復: 66
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 想巨商變番以前咁, 其實你可以出一分力!

前言
港巨變成而家咁, 唔多唔少因為太多外掛.好多人會話係因為X-TRAP無能, 當然, 呢個係事實.
但國際巨商都係用XTRAP, 一樣有果個漏洞, 但係就可以做到0外掛.
全靠GM勤力人手封AC, 外掛佬根本生存唔到!

所以, 我地可以做既, 唔係抱怨GM懶同XTRAP廢,
而係-------------勤力D舉報外掛玩家!
雖然一個人既力量好細, 但只要我地每人都出一分力, 就會有效果!

可能你會問, 舉報左都唔知GM會唔會做野?
答案係會, 根據52巨商, 已經有人試過, GM會係收到舉報後1-3日內封AC。

點樣舉報?
第1步緊係先影低外掛佬罪證(注意: mouse要指住外掛佬, 影到佢個名)
先去呢度: http://hk.games.beanfun.com/faq/service.asp
之後CLICK下面
電郵聯絡
之後填番D基本資料同埋UPLOAD 外掛佬罪證

一日一舉報, 外掛遠離我! 各位加油!

評分

參與人數 3樂點 +51 Bravo! +1 收起 理由
初出茅廬 + 50 相當正面
peterwwiloqq + 1 引起罵戰/參與罵戰
宇智波鼬 + 1 希望真係work!

查看全部評分

回復

可惜封完果日 佢地即時開個新ac 再玩
回復 支持 反對

者係我新ac 入新手訓練場定唔知咩 隨時見到一堆幾十攻既各國女角係入面遠距離咁打緊唔知咩
回復 支持 反對

前言
港巨變成而家咁, 唔多唔少因為太多外掛.好多人會話係因為X-TRAP無能, 當然, 呢個係事實.
但國際巨商都 ...
gersangorc 發表於 31-7-2013 14:38

好開心見到有人咁做,曾經的我都有出過一分力,但係,因為黑橙,我放棄了,我曾經連續1星期內SEND左近30封信,但個外掛佬當然,到今時今日仲外掛緊,所以..我灰了,也放棄了
回復 支持 反對

正能量post 星空在此大力支持 獎你1隻獨一無二星空牌手指公0.0
樓主個icon對我黎講好正能量=]^^許伯忠實粉絲:victory:
大家齊心努力 攜手合作奉獻海量外掛圖比爛橙
炸爆佢地客服 佢地可能見到大家咁有心拯救巨商
對我地改觀 真心幫手封掛仔AC都未定呢@.@
或許有人認為掛仔會重開AC
但至少點都唔會100%有份被封既掛仔都重開AC繼續開掛吧
回復 支持 反對

十個LIKE
樓主我支持你
巨商已經到了生死存亡之際
係時候要發動玩家力量
各位,或者一個人舉報係冇用
但十個人、百個人舉報呢
實在唔想巨商成為一歷史回憶
係時候盡最後努力了
回復 支持 反對

我相信大家齊心合力一定有效果,只要你還喜歡玩巨商,不要怕麻煩,因為個個怕麻煩就乜都唔做...樓主比個good你:handshake:
回復 支持 反對

樓主有咁既意見係好,不過如果要你打擊外掛
但你要DEL哂有關由外掛升級既兵,帥,用品,你做唔做到?
回復 支持 反對

正能量post 星空在此大力支持 獎你1隻獨一無二星空牌手指公0.0
樓主個icon對我黎講好正能量=]^^許伯忠實粉 ...
星空傳說 發表於 2013-7-31 23:33

有時我覺得不用找客服
不如直接找出炸
香港遊戲橘子營運總監
xx電話
2169 8788

不要用37115511
反正只有機械回答
回復 支持 反對

回復 9# kafu1234

分分鐘佢理得你,只要仲搵到錢,理得你有冇外掛
回復 支持 反對