打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關於CSO消費總額之數據統計 (單位為$HKD)

4000左右,5打算升到6000+
回復

回復 7# rudekiller

其實果個應該係gash值
即200,500,800,1100,1200,3000gash/i-gash值
除番10就=hkd
大約18080+1750$左右
(其實應該多過20000但有d非用在本ac中)
回復

回復 12# TonY乂佐助

哦原來你講gash點唔係CSO點...明白...咁都好多下喎-.-
回復

48859/10 - 340(FD入
=HKD$4545.9
夠我買很好多野....
回復

唔計d fd入落我道都應該有4000上
汁左冇所謂,開心過就得,d$又唔係1次過比
回復

To my dismay to learn that it seems to have no foundation for "馬倫" to deduct my points here. It would be highly appreciated if any kinds of good reasons can be provided for such an action! Otherwise, I reserved all my rights to recovery or any kinds of remedies. (中文版可詳見於投訴區)
回復

大約15000左右吧  分開左幾個ac來買點
回復

回復 16# rudekiller

唔好意思,我英文差,你用英文的話,我驚我睇唔明,誤會你意思。咁到時就唔好啦。
請你用返中文吧。

---------------------

你開投票帖不是問題。
但是所謂的「沒有解釋」,我諗馬倫版主是指內容貧乏。

主版第1頁的位置是很珍貴的。
所以我地都會希望及要求會員開帖子時,內容方面可以寫多點,及充實一點。(起碼俾我地認為你係有心機)

不如咁,閣下編輯帖子,寫多幾行字,解釋又好,describe又好
我認為ok既,我幫你撤銷評分,ok?

By the way, 我地一定不會無緣無故地去扣人分。
背後一定有個合理原因的:)
最緊要大家溝通,你問我答,唔清楚就講到清楚佢:)
回復

今次又搞大左啦:hug:
回復

CSO汁左就死
回復