打印 上一主題 下一主題
收起左側

純粹問一下,關於魔羽和十字軍

依?你多大兩個紋既?係咪大陸服開放左增加紋章果三個位呀?

若果你想唔要生機~~ 咁用暈人果隻咯~~ 因為 ...
monsterbb100 發表於 16-7-2011 13:04

其實我不論聖騎  十字軍  都係走雙修路線
十字軍走防禦系技能樹  =  提高生存
聖騎走審判系技能樹  =  提高輸出
回復

回復 49# Samlee556
應該係,好似叫雷霆一擊
之前玩pvp俾條友一野打落下冇左六成血
回復

回復  Samlee556
應該係,好似叫雷霆一擊
之前玩pvp俾條友一野打落下冇左六成血 ...
1921680196 發表於 16-7-2011 13:31

單P  唔計普攻連  最大殺傷就係重擊
回復

回復 53# Samlee556
玩十字軍啦,魔羽引導箭唔係改廢左咩._.?
回復

回復  Samlee556
玩十字軍啦,魔羽引導箭唔係改廢左咩._.?
1921680196 發表於 16-7-2011 13:37

唔係之前既事咩 ?
回復

你可以升物攻啊,有招野可以張物攻變魔攻(唔太清楚)
回復

雷神鎚我唔係好想裝- -''  至少打到3 HIT 10w  清怪完全夠  打小王都夠
Samlee556 發表於 16-7-2011 13:21

玩-CD囉:lol
回復

玩-CD囉
jimmg12 發表於 16-7-2011 15:50

唔制  如果原廠肯改CD時間做90秒既話就好TAT

1)連鎖閃電  主力輸出技能
2)神聖十字  主力輸出技能
3)審判鎚    主力輸出技能
4)重擊      主力輸出技能
5)側踢      解決等CD問題
6)審判力量  達到長註時間
7)雷神鎚    清怪輸出技能
回復

十字軍la,如果識玩魔賢,十字軍技就好高攻
回復

8個紋only - . - 國服未開放個三個位

你係指衝擊 ?  不過暈眩高不等於長暈

拿獅子做比喻  大家都知道   ...
Samlee556 發表於 16-7-2011 13:09

原來我數漏兩個紋~~ :lol
最後兩個分別係風的同朝氣~~ 風可以加爆擊防同暴擊,朝氣係用黎長開判定光環都唔洗咁食MP
我果8個紋係用生命、健康、魔力、智慧、朝氣、風的、熊的同埋致命~~ 全部40A紋~~ 熊的係因為之前打返黎唔捨得掉~~
技能方面我係用連鎖、十字架、雷衝同埋審判力量~~ 只有連鎖係藍紋,其他都係橙紋~~ 橙紋審判力量可以拉到29秒buff,而審判力量係30秒CD,差果一秒即係可以長駐咁咯~~

我激怒點到LV3係要佢既debuff效果,唔係旨在拉怪~~ 因為我發覺每次用親雷鎚打boss,一定會OT拉到佢打我~~ 所以我用雷鎚前一定會開激怒,令佢冇左爆擊機會,先用雷鎚,咁樣我就唔會咁易比佢爆擊扣血多咁咯,而且激怒仲可以debuff埋暈眩機會,令到隻Boss冇咁易打暈我~~
回復