打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 新手賺錢法一日400萬

關閉 [複製鏈接]
sure^^^^^^^^^^^^

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
真白羊 -5 呃Post/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

至於開新ac做成人禮..有冇人幫手做成人禮都係一個問題..

同埋你呢個方法唔岩新手...
既然係新手不如快快趣升40先啦..賺錢呢樣野根本唔急..做每日果d錢基 ...
紅彗星 發表於 29-12-2009 15:55

成人禮依家一d都唔難做 ,小宏 ,承國  40lv 搶住幫你做 ,巴士又唔難找人做 ,因為遊戲入面都有好多好人

升lv 都唔係問題 ,分身ac只係去暴走 ,暴走完用返正身升lv ,暴走時間都無人帶升lv 啦

最起碼我未試過無人幫做成人禮 ,我知到講依個方法好多人不滿 ,因為踢爆左比新手知

我都係話比新手聽 ,大家唔洗咁( 爐 )氣 ,新手做每日任????? ,你故真係咁易儲齊d信封咩 ,真係一日都做

唔到一次

[[onion_22]] 幫下佢地啦
回復 支持 反對

成人禮依家一d都唔難做 ,小宏 ,承國  40lv 搶住幫你做 ,巴士又唔難找人做 ,因為遊戲入面都有好多好人

光線飛鏢 發表於 29-12-2009 19:01

e家無左好多40幫人做.....因為有部分人出左大牛/gt
有時都係1,2個咁
回復 支持 反對

升lv 都唔係問題 ,分身ac只係去暴走 ,暴走完用返正身升lv ,暴走時間都無人帶升lv 啦

最起碼我未試過無人 ...

我只可以話你知...
呢個方法行唔通^^
拎我做例子吧
我都唔係靠買點/每日/賣海/開新手 黎搵錢的
我知你地都好想知點解可以搵到咁多錢^^ 但可惜 我唔會公開搵錢方法^^
但我話比你地知 我既方法 係玩暴搵的
你呢個方法唔係幾有用
回復 支持 反對

最起碼我未試過無人 ...

我唔係不滿你-,-
我係指出你呢個方法唔岩新手啫..
我知你開PO既出發點係好既...
回復 支持 反對

我只可以話你知...
呢個方法行唔通^^
拎我做例子吧
我都唔係靠買點/每日/賣海/開新手 黎搵錢的
我知你地都好想知點解可以搵到咁多錢^^ 但可惜 我唔會公開搵錢方法^^
但我話比你地知 我既方法 係玩暴搵的
你呢個方法 ...
c73e74 發表於 29-12-2009 22:46

唉  !!!!!     唔係我唔知 ,唔通咩都講哂出o黎咩 ,你自己都差唔多講左出o黎啦

[[onion_09]]
回復 支持 反對

其實,放D有特殊效果既車頂燈,1個都賺到好多,唔知係唔係3千萬倒,賣D絕版野係賺得最多錢。
kalong196 發表於 29-12-2009 11:16 AM

冇左呢支歌仔唱好耐啦...
回復 支持 反對

唉  !!!!!     唔係我唔知 ,唔通咩都講哂出o黎咩 ,你自己都差唔多講左出o黎啦

[[onion_09]]
光線飛鏢 發表於 30-12-2009 00:47

我只係講左玩暴可以搵咁多 但我無講點搵
淨係講左玩暴
回復 支持 反對

賺錢唔急,如果真係既話,你可以刷外觀sell俾人地
一係就刷每日任,每個城鎮都刷(唔係咁低lv既人),咁樣仲好d
況且新手唔急揾錢住,升到去35lv再賺都未急
35lv或以上係無任做(好似),再賺錢都未遲
咁樣講唔係樓主既方法唔好,個方法仲好過我
只作參考
回復 支持 反對

賺錢唔急,如果真係既話,你可以刷外觀sell俾人地
一係就刷每日任,每個城鎮都刷(唔係咁低lv既人),咁樣仲好d
況且新手唔急揾錢住,升到去35lv再賺都未急
35lv或以上係無任做(好似),再賺錢都未遲
咁樣講唔係樓主既 ...
hiruma蛭魔 發表於 30-12-2009 11:16

其實...
搵錢既方法
遠在天邊,近在眼前
有興趣搵錢既 好快搵到
唔需要樓主/每日既方法
回復 支持 反對