查看: 3698|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 新手賺錢法一日400萬

關閉 [複製鏈接]
新手決錢 ,成日都令到好多新手喊哂口 ,不如教你地賺多d ,e 個方法老手成日用 ,不過佢地唔會教你

地 .

不斷開個新ac ,每個ac 只用來跑暴走唔需要嬴 ,每次只要完成3輪 ,1日玩5-6場就會到18lv 然後去完

成一個叫成人禮任務會得到4件新手套裝 ,一件最少值100萬 ,咁就有400一日.

新手可以試下 ,不過講左個方法比你地知套新手裝可能會大跌價

我知好多人都知e 個方法 ,我相信有好多人都唔知所以先講比新手知
回復

新手套,E家好平,好似係50M倒,我而家冇咩睇過價唔知係唔係50M,我之前9月就係50M。
回復 支持 反對

你講埋出黎  我仲搵咩錢牙 大佬/口\
回復 支持 反對

讚新手套不如放D點品比我地1日千幾萬上落仲好

回復 支持 反對

我12月20號 400萬放左4件
回復 支持 反對

其實,放D有特殊效果既車頂燈,1個都賺到好多,唔知係唔係3千萬倒,賣D絕版野係賺得最多錢。
回復 支持 反對

我12月20號 400萬放左4件
光線飛鏢 發表於 29-12-2009 11:13

咁你有無跟你自己既講法去刷新手套a_a?
有就放一套比我吧....xdd''
回復 支持 反對

就係唔想新手哂咁多錢放點品 ,留返比佢地自己用 ,好多新手都係用老豆媽媽錢 ,咁又放得幾多點品 ,放放下又無錢玩 ,我都係想多d人玩 ,老手自然有其他方法賺大錢
回復 支持 反對

咁你有無跟你自己既講法去刷新手套a_a?
有就放一套比我吧....xdd''
極之拓海 發表於 29-12-2009 11:17

一直都有放新手套 ,不過而家懶左d   haha   [[onion_18]]
回復 支持 反對

一直都有放新手套 ,不過而家懶左d   haha   
光線飛鏢 發表於 29-12-2009 11:21

ME2[[onion_18]]
回復 支持 反對