查看: 11454|回復: 126
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[話題討論]大家對破解版l4d既睇法

關閉 [複製鏈接]
如題

大家一齊討論下破解版l4d既睇法

本post不希望有任何罵戰

我個人覺得破解版係好似食免費午餐咁...但係真係有d好想玩既人,又無錢,破解版真係好幫到佢地
回復

玩破解有乜問題
回復 支持 反對

就算人地係玩破解 你都吹佢地唔漲  唔通報警拉佢地?
又想玩 又無錢呢...  就咁睇 好似好有道理去玩破解版咁
如果以另一種比喻較為好   想私鐘 又冇錢咁.  唔通會有免費私鐘服務!?
我相信.  無人會願意做咁既生意羅.  何況你玩破解版.官方會支持你玩!?
對於知識產權  香港係一個走位天堂   警方都係隻眼開隻眼閉.  
而且我相信一定有警員知法犯法   就以foxy 資料外洩為例.   
如果佢地唔係想又食免費午餐同人共享    又會無啦啦開foxy!?

現在  對於佢地  我們嘈又唔係  鬧又唔係.   就只有以缺乏品德黎形容佢地.
回復 支持 反對

玩破解係無問題= =
但樂古主要 討論正版
要破解既  去*lan(防宣傳囧凸)
回復 支持 反對

98474499既言論好欠打
回復 支持 反對

玩正版 可以有最快更新 的快感
但玩破解版  就要等正版  d人比更新檔
又可以同 私服 正服一樣
正服出完  私服過幾日先出

玩破解緊係無問題
但玩破解  唔夠正版  新鮮感

囧...但我想問
唔係連100幾$  200幾$都洗唔起囧
自己買3 買鞋 都成幾百$
回復 支持 反對

98474499既言論好欠打
幻之射神 發表於 9-4-2009 13:26

有問題咩??
我就覺得無咩問題~
話說....一隻game既熱潮,都係由破解版開始....囧
可能有人唔贊同,但係你又要諗下,係一隻新game落地,無論佢花幾錢去宣傳,都唔及得上網上面既評論~
但係網上面既評論又係邊到黎呢??你認為果d試game既真係咩game都買正版番黎試??
大部分咪又係破解左佢隻game黎玩~囧
跟住佢地係網上面做評論,令更加多人知道呢隻game好玩,咁個熱潮先至真正由呢到開始....
如果無左破解版,隻game會起得咁快??唔係唔得既~時間上長好多囉~
回復 支持 反對

其實加陣  係咪討論緊 破解版問題囧??
如果係既  版主可以關post....
回復 支持 反對

冇問題  係出產商死姐   我地d人又好理直氣壯 咁 dl   雖然我地d小朋友真係冇$   覺有覺好 la!!!
回復 支持 反對

e+正版幾多錢???(幫我網友問)
回復 支持 反對