查看: 16987|回復: 165
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 裝可愛百變造型 超可愛三國

關閉 [複製鏈接]
裝可愛百變造型               
吞二雖是以三國時代為背景,但每位玩家都可以經由時裝系統盡情打扮自己,滿足玩家視覺上的需求。時裝風格豐富多變,不因三國架構而受限,夏日祭典和服、惡魔騎士服、喵喵裝……想得到的、想不到的,都有機會穿在身上趴趴走!
盡情打扮裝可愛
  雖是以三國時代為背景,時裝風格卻不因架構而受限,夏日祭典和服、惡魔騎士服、貓咪裝……想得到的、想不到的,盡情打扮自己,穿在身上滿足視覺上的需求一起趴趴走!
#女玩家:

飛龍裝                              日式和服                    貓咪裝
#男玩家:

飛龍裝                                   日式和服                          貓咪裝
[hide]超可愛三國進入『吞食天地二ONLINE』的遊戲世界,無論是介面設計、畫面呈現、角色造型、物品配件....,以古典又不失可愛的獨特中國風為基底,揉合恰如其分的奇幻風格,處處可見美術設計精緻細膩的用心與水準。 ( A: B/ g7 C, }$ f" o* Y  C7 i2 M, I" C( C2 V. A7 s◆ 知名武將Q起來 誰說叱吒風雲的三國人物只能寫實?在『吞食天地二ONLINE』
回復

男裝日式唔係好靚= =''
回復 支持 反對

原帖由 ︴紙醉金迷@HeE 於 25-9-2008 19:31 發表
男裝日式唔係好靚= =''

睇唔到個樣=口=
回復 支持 反對

正左應該see到嫁啵!!
回復 支持 反對

[[bao_36]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

仲有冇正野[[bao_27]]
回復 支持 反對

雖然話對吞食2唔反應,我亦都樂意玩
但係個系統,造型同吞食1大同小異,真係有少少馬虎既感覺囉...
回復 支持 反對

唔錯唔錯..我鍾意[[bao_34]]
回復 支持 反對

日本男裝真的很不起!
回復 支持 反對

飛龍裝..好型...有d想要.......
回復 支持 反對