打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 點解天水圍咁多人自殺??

我都係住天水圍;我覺得天水圍1d問題都冇囉吾該!都吾知點解d人係都要針對天水圍-0-.
可能吾底得天水圍又大空氣又好掛 . 同埋呢我想講; 自殺. 日日有大把人自殺喇! 係都要講天水圍 -0-. 其他又吾播出黎. 底能!   天水圍窮. 慘得過窮都有人起豪宅 -_-!  
仲有我可以講! 天水圍d女同d仔係全香港最靚個d黎 ^0^ 吾係講笑!吾信可以入黎睇下!
天水圍d人 吾化妝都掂過出面化晒濃妝個d人喇.  黑社會多! 衰仔多-0- 點都吾夠出面喇係化! 你稔下 出面日日打架.死幾多傷幾多 -_- 又吾見佢地播出黎! 1有天水圍d野就等吾到甘播雲晒全香港 -_- 我都吾知佢想點! 天水圍 冬暖夏涼;不知幾正!
d人成日話天水圍點樣點樣多kai子扮型仔; 我想講1句! 你知咩鬼ah.
你不如入黎行番轉米知係米kai子扮型仔 -_-.
{以上純屬我個人意見} -_-
回復 支持 反對

原帖由 別問我名字 於 12-10-2008 21:17 發表

搬黎一齊住law....^_^其實我覺得唔關風水事..

系囉! 1齊住; 呢到風涼水冷;春暖夏涼;幾正 ^_^`
回復 支持 反對

原帖由 三毛俠 於 16-10-2008 10:17 發表
天水圍一d都唔好又打掛又多飛仔又多冇品人
我極想走去\其他地方住

自已住天水圍都甘講; 我稔系你比人恰得多囉吾該!`
你想搬; 歡迎 冇人流你 -_-v`  88 好行隔吾送.
回復 支持 反對