查看: 5623|回復: 110
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] ***想放點數被人誤會想呃錢...***

關閉 [複製鏈接]
各位好...有回過我post的或識我可能都知我是剛重玩, 而我今日想放點, 一共兩張150點, 但無奈的是
我打出 放150點, 先錢 100m=1 有兩張 不幫買 不議 打051 之類的說話...有一個叫細熙的人出來說我是「昆狗」...
之後又多左人出來說我昆狗...他們打字..粗俗''不斷用收和皮叫我別放, 你昆不到之類==那我想澄清, 或叫大家評一下..
為什麼我只是不幫買, 一堆人就說我呃錢...還有,我本是想放,又是可以幫買, 但發覺..100m..人定叫我全買7,8娃= =
好像自己買來放還好''所以決定不幫, 但他們便出來說我想呃人...先錢好像不合規矩,但計回來星夢裡虛擬的金錢還是我用港幣買回來的貴?
港幣還不如星錢的貴? 寧願要星錢也不要港幣的就先點...但我個人有點怕,所以提出先錢, 有圖為證, 如果粗口不應出現請告訴我...><
請各位評評...他的態度過敏了嗎?- -''(雖說不是重玩大晒..但很無辜呀!)

圖很細, 但應該看得到的= =勉強
重玩不是大晒,但亂話我做咩...我知會有人懷疑,但係都唔駛咁誇..一堆人鬧我,大家睇睇點喇...我好無奈..

回復

55 好同情你 我想問你 你用GM頻GM 佢點答?我所知....GM好似話玩家個人恩怨係唔理= =
回復 支持 反對

以我所知-0-'''
佢就真係岩岩重玩唔知價ge-v-''''
回復 支持 反對

話幫買野咪得囉-  -''
我幫買野搵到1K幾M-  -''
回復 支持 反對

你又真係慘既...重玩唔知價正常...
回復 支持 反對

樓主呢d係唔係香港人心態?幫買驚舌底左俾人!?
(其實如果你正常交易既話100萬已經舌左
你賣俾人100萬同幫買100萬有咩問題!?
人地買左你張點咪一樣買番叫你幫買d野= =
而且,幾日前點數升到150萬(而家唔知幾錢左右
同你所開既100萬有點距離
比人話在所難免

當然._.樓主有無心放就無從稽考
如果有心放既 交易區都應該有信得過既版主買

回復 支持 反對

很感動...這多人支持我...謝謝各位''[[onion_20]]
wakutimmy, 他/她沒答...我也沒去理, 我cut圖時他們又鬧了很多, 大約都是這..所以不帖也沒空易完又cut...
devil, 多謝''多謝支持我^^
飛村兄- -我不知道現在要幫買的...我以為是騙子新招''
喵姐, 完全同意..我說新手他們說昆狗..死也不信我,
比人圍鬧怕一直被誤會,所以澄清和找人評理= =
夜風...沒法子,我不知道嘛- -幫買是新起的規矩..?(我當然有心放的)
150萬..我差點比人呃..有一個人說議價,說120萬是市價,130都多了= =(是元氣飯團的人, 星夢叫《小愛》,樂古名我不知= =)
點數我怕蝕,所以決定自己入了,有東西出便幫或買那東西炒..

另外我想問一下,細熙是樂古的會員?
回復 支持 反對

-0-sup"
..唔知價好正常=3="...
而家升左好多啦`
唔係新規矩既...
但有d人係想收點改名`...入左咁點改呢..
i mean唔想用真$買點的人`=}
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

梳dets呢...原來如此''多謝你, 要不然我還真的不知...討論區就是有它的好處= =
回復 支持 反對

恕我直言
你放得咁平又唔係幫買好難叫人信你^^
回復 支持 反對