樂古Nakuz

標題: 谷700-800M戰.. [打印本頁]

作者: Stylepm    時間: 8-1-2016 22:49
標題: 谷700-800M戰..
大家用什麼兵陣去谷700-800m戰
想大家討論一下...
點去谷..用咩兵陣..咩裝..
因為見到人谷到成1000m戰..感覺太強
唔知有無人好似我咁想睇下大家整既兵陣去到邊...
作者: 小妍~    時間: 8-1-2016 22:50
用錢谷
作者: Stylepm    時間: 8-1-2016 22:57
想知道下兵陣再谷xd
都唔知用咩兵陣谷爆去好
作者: 好人巴打    時間: 8-1-2016 23:01
最近見到1200萬戰
除左裝之外,都要夠毒升無想,升250
印度新帥埋d會谷戰d 例如哈奴曼本身已經有500體
配合無想高lv轉200lv有60萬戰
作者: Stylepm    時間: 8-1-2016 23:14
回復 5# 魔界幻龍

有無意思見人見智既姐0.0
只係想討論下大家兵陣..可以去到幾盡...haha
作者: Stylepm    時間: 8-1-2016 23:15
回復 4# 好人巴打

我最高都係見過1000m戰..@.@
作者: Stylebb    時間: 9-1-2016 01:45
無想印刀/馬車 都可上100萬戰
220太套+225指環 普編較高戰
天照套, 好像配全智的帥/主 比220太更高
作者: Stylepm    時間: 9-1-2016 08:23
回復 8# Stylebb

就咁升2隻都200萬戰
作者: foolruner    時間: 9-1-2016 09:01
回復  Stylebb

就咁升2隻都200萬戰
Stylepm 發表於 9-1-2016 08:23

港巨見過明男1100
作者: Stylepm    時間: 9-1-2016 17:13
回復 10# foolruner

但如果谷到咁高..
個陣好似唔會太實用..@@
作者: foolruner    時間: 9-1-2016 17:18
回復  foolruner

但如果谷到咁高..
個陣好似唔會太實用..@@
Stylepm 發表於 9-1-2016 17:13

論實用,我的實用陣怎麼都谷不上700M
(暫時有四隻未升好,450M,預計升好都沒有700)
作者: Stylepm    時間: 9-1-2016 17:36
回復 12# foolruner

@@..係牙...要實用好難谷..
作者: FTC    時間: 9-1-2016 19:10
最高見過1300M
作者: Stylepm    時間: 9-1-2016 20:15
回復 14# FTC

1300M=.=太狂
作者: Stylepm    時間: 9-1-2016 20:15
不過港巨最開始玩個陣過10M戰都覺得人地好勁XXD
作者: nc1yk1pp1    時間: 9-1-2016 22:11
300無想+天王SET連介 200LV大約有50-60萬戰  225LV大約有65-75萬戰
((以上係講+全血/幾LV轉都有關係...另外:印度兵會高戰D.因為多D紅利既關係~_~
250明男天王SET連介=全血120萬左右  台男一樣裝.全血/全智各一半大約75-85萬戰
而馬250用天照87萬戰..另外D神獸我唔知喇...
主要睇裝/LV...因為紅利/屬性關係...任何兵陣想上700-800萬戰都可以...
但想上1000萬戰UP.基本上都要轉印刀之類-...因為好像250LV過100萬戰..
作者: 小南.    時間: 11-1-2016 01:28
首先要買齊12套+5盤古套
聽說齊12套+5盤古套 都谷成60m戰力~
作者: a34014168    時間: 11-1-2016 02:03
300無想+天王SET連介 200LV大約有50-60萬戰  225LV大約有65-75萬戰
((以上係講+全血/幾LV轉都有關係...另外 ...
nc1yk1pp1 發表於 9-1-2016 22:11

我覺得天照s比天王s好,天照血不少,雖然比天王少,不過智比天王多,用天照不用點智,紅利全點血加裝屬性數字比天王s多,應該更加谷戰,我明男句刀天照s連戒225的時候已經110萬戰,主角150轉職。
作者: a34014168    時間: 11-1-2016 02:13
明男天照
印象天照
祖2天照
燕2天照
金2天照
王2天照
天使天照
阿莫天照
麒麟天照
白虎天照
念力師天照
陰陽師天照
除了燕2和天使都是10000MP全體外,
其他都點體,這樣不知道去不去到1000萬戰,不過在實用性來說算不錯,和大部份都是點體為主,應該可以吧!
作者: pikchikwok    時間: 11-1-2016 10:42
日巨1400 見過
作者: andy3200    時間: 11-1-2016 21:40
我呢個陣都可以710萬戰,你睇睇,除左LV升左少少之外都無改動過
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 0597&highlight=
作者: 瘋了!之比~    時間: 12-1-2016 01:30
以前港巨未有天照set同其餘裝備都1200萬.

台巨1000萬簡單好多,
依個版本台巨點都有1400,
尤其台巨咁多人無想300 250兵轉將,
如果識谷會上到1500-1600到. (今版)
作者: andy3200    時間: 12-1-2016 21:22
HARD SELL
個陣打唔到天
魔界幻龍 發表於 11-1-2016 10:31 PM

我都無特登賣,只係見樓主問姐,咁都可以抽水不過要打唔係唔得既,會好慢姐(獨角鬼同毒龍)
作者: kenny02    時間: 13-1-2016 02:08
明男天照
印象天照
祖2天照
燕2天照
金2天照
王2天照
天使天照
阿莫天照
麒麟天照
白虎天照
念力師天照
陰 ...
a34014168 發表於 11-1-2016 02:13

220太王套會好似會谷得多D@@
作者: lckjoe    時間: 13-1-2016 16:32
一年前既台巨已經可以透過用天王戒 220太套谷上到1200萬戰 而家真係要以戰力去炫耀既話 1.唔用外掛升 2.1200以上   兩者都有既人 我相信台巨得番唔多
ps 一年前最盡上過1148萬  兵陣有人問再講啦 但個陣見過有1200萬  
而家上線睇既話 以前升得好癲既人 到而家剩低唔多啦 所以我相信 上面個兩條件都有既人 應該唔多
作者: foolruner    時間: 13-1-2016 17:08
一年前既台巨已經可以透過用天王戒 220太套谷上到1200萬戰 而家真係要以戰力去炫耀既話 1.唔用外掛升 2.120 ...
lckjoe 發表於 13-1-2016 16:32

剛不可久嘛^^
作者: doggoddoggod    時間: 14-1-2016 01:15

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwe.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2