查看: 36812|回復: 71
打印 上一主題 下一主題
收起左側

賽爺ㄨ技術分享集中帖

關閉 [複製鏈接]

活動目的: 為了製作各職業技術精華帖,故此希望透過以下的活動收集各方人士的技術心得。

活動日期:    即日至3月31日12:00pm

活動內容:   

。參與獎勵由1至20樂點不等

。若果附加對戰片段,可獲5至40樂點不等(視乎原創性,對戰質素以及影片質素等等,影片需以youtube形式表示)

。活動完結後,各版主會選出較優秀的幾篇文章,撰寫為本帖的#1,如一經採用,作者則另加40樂點。(結果會由眾會員投票選出,Nakuz 會保留最終決定權。)

希望各位會員能踴躍參與。謝謝。
回復

....................^^

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小雪冰 -5 無意義回覆

查看全部評分

回復 支持 反對

我就會咁用.  

因為滑地用左之後係會轉方向

所以我會係上面用滑地飛去空中用JF落去咁樣打佢

我=X  人地=Y   

↙↙<<<<<< X
                      ↓ ↓  
                      ↓ ↓   --------------------
                      ↘ ↘>>>>>> Y

同埋我多數會玩捉人. 因為賽4. 捉人果陣會比其他人物掉遠少少 玩山好有用

高手別踩=]

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
meow喵 + 5 NICE:)

查看全部評分

回復 支持 反對

如果佢原地斬果下計岩時間估好位就會中-.-
不過斬得太high係唔岩的-.-
可能我本身玩精場多...冇咩玩山場.. ...
94010762 發表於 24-6-2011 09:48 PM

係佢地唔識用姐
識用果d...幾下就比佢秒左啦我lol
鬼叫我冇料到
回復 支持 反對

um...對於莉以外既角色
我諗jf都仲有用掛-.-
冇乜點研究haha

有d人真係...jf得好鬼high架..
比佢斬左幾下 ...
小雪冰 發表於 24-6-2011 20:08

如果佢原地斬果下計岩時間估好位就會中-.-
不過斬得太high係唔岩的-.-
可能我本身玩精場多...冇咩玩山場...
回復 支持 反對

我就係鐘意自hi jf sosad
S!u絕淚 發表於 24-6-2011 06:04 PM

um...對於莉以外既角色
我諗jf都仲有用掛-.-
冇乜點研究haha
話說冇人會咁蠢係咁jf刷地吧...
係都打中人先係咁斬啦-.-
星星波用前前z下可以閃倒吧-.- ...
94010762 發表於 24-6-2011 07:10 PM

有d人真係...jf得好鬼high架..
比佢斬左幾下
佢就繼續原地斬
大佬我唔識跳起咩-.-笑哂
一個二段跳又走左去啦- -囧rz= ="
可惜唔係個個都識閃..
就算唔中..我淨係出射果一下唔衝落去都奈我唔何架wor
對住d自high jf既克4真係好鬼厭惡...
除左jf就乜鬼都唔識果種呢-.-出招都係亂出..

唔小心吐左好多糟-0-"""慎入(明明都吐了...應該在一開始就說吧?!)
回復 支持 反對

通常D人都係踢到對手先會JF斬OR接摔架WOR...  龜住刷地JF果D 跳打都夠啦, 雖然好冇品0.0
回復 支持 反對

好想有人教我點玩4轉= =JF完全唔識玩
回復 支持 反對

(以下講既野..只限於精場)
根據我小小的經驗
假如克4只係不斷係地下自我陶醉於漫無目的之jf
用莉3/4的我.. ...
小雪冰 發表於 24-6-2011 16:02

話說冇人會咁蠢係咁jf刷地吧...
係都打中人先係咁斬啦-.-
星星波用前前z下可以閃倒吧-.-
回復 支持 反對

(以下講既野..只限於精場)
根據我小小的經驗
假如克4只係不斷係地下自我陶醉於漫無目的之jf
用莉3/4的我.. ...
小雪冰 發表於 24-6-2011 16:02

我就係鐘意自hi jf sosad
回復 支持 反對