查看: 10230|回復: 85
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 動漫軍團競技賽決賽公告

關閉 [複製鏈接]
8/3
各位玩家您好 動漫軍團競技賽決賽,由於軍團-夢幻之滅殺團未能抽空出席,
所以安排軍團-不破進行表演賽。
表演賽內出場的夢幻隊並不是夢幻之滅殺團。
如對玩家做成任何誤會或不便,敬請見諒。 赤壁營運團隊

http://www.chibi.hk/noticedetails.aspx?guid=6875

幫不破團澄清軍團活動,證明夢幻團無出席,起碼無人亂講野
回復

有人亂講野左啦; GM而家先補獲v_v?有團友去左動漫節好似吾係甘講w0w~
乜吾係講得好清楚話;   不破隊 VS 夢幻隊咩 ?_? 求其搵多5個人扮夢幻;
事前我地咩都吾知 ; GM你係得既 ^_^   
回復 支持 反對

橘子真可笑...話明百團大戰,就搞到得番一團戰,自己人打自己人,不破打不破,打完仲要拎埋人地真正去唔到既夢幻團之滅殺聯盟既第2獎品,你話橘子點搞活動?最初搞呢個團戰,就已經話明要跟報名名單出賽啦,唔係夢幻團之滅殺聯盟點解無人去姐,就係因為係名單上既人果日都要番工去唔到,橘子就是旦求其無辛苦搵d人去扮夢幻團打團戰,咁個報名名單有咩用呢?如果呀豬呀狗唔洗報名都去打得,咁夢幻團之滅殺聯盟就可以是旦叫左5個人,比賽果去坐都拎到獎品啦,根本橘子自己就違犯比賽條例,比賽結果根本不成立!如果你地叫得個場比賽做表現賽,姐係唔係百團大戰既決賽啦,你地憑咩張第2既獎品送比人地呀?
宜家一係橘子你就取消晒所有比賽團既獎品,宣佈比賽無效,一係你就比番屬於夢幻團之滅殺聯盟第2既獎品並公開道歉,再唔係你地總行見啦
回復 支持 反對

GM你出黎澄清就好啦~你知唔知我地果邊5個無得掛住"不破"出戰係幾咁灰.
本來同紅天丸係正選list果7個,去到係諗住"型",為既係贏果1刻既快感.
(尤其我無份打同夢幻果場初賽,分享唔到初賽果份勝利既喜悅,諗住決賽可以黎happy下)
點知人地放飛機,搞到打唔成要我地玩表演賽都算,去到仲要掛住個咁既名(不破夢幻一隊?)黎玩,連1絲興奮都無埋.
我知你地俾人一鑊翹起左係好難做,e樣我地明既,要搵我地幫手,我地實撐場,唔好話10個,果日20個都俾到出黎.
不過e+順利過渡喇,就最緊要係話番俾人地聽 : 紅天丸,大佐,黑乂超,棒棒堂@小絆,口川家康 係100%不破既!!!
回復 支持 反對

你個所謂公告連團名都打錯^_^ 你真有心w0w~GM
回復 支持 反對

哈...真好笑...樓上話明知道係表演賽...但台上面明明冇話係表演賽...仲有人半夜3點幾拎個第2名獎品出黎曬...又話人地放飛機...唔得閒一定要黎?...你唔洗做唔代表人地唔洗做囉...唔出場就要搵9唔搭8ge人代?...打機打到真人上台打?...打上腦呀?...仲有呀...個日跟本就係做戲吸引人...有心呃人...以家打幾隻字仔諗住冇事呀?...冇咁易囉~
回復 支持 反對

GM你出黎澄清就好啦~你知唔知我地果邊5個無得掛住"不破"出戰係幾咁灰.
本來同紅天丸係正選list果7個,去到係諗住"型",為既係贏果1刻既快感.
(尤其我無份打同夢幻果場初賽,分享唔到初賽果份勝利既喜悅,諗住決賽可以黎h ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 11:23

你地最好就掛住"不破"尼個名啦=]   不過你地堅係型v_v`
睇左動漫節D相..  簡直覺得自己同你地係2個世界的人>_<
好彩我地冇去到..  吾係會自卑.. 囧0rz`  吾該哂你地幫我地出戰喔v_v
仲幫我地上台拎埋獎TIM v_v  我地冇去到係岩既v_v
廢事上台自卑麻 .. =]
回復 支持 反對

8/3
各位玩家您好 動漫軍團競技賽決賽,由於軍團-夢幻之滅殺團未能抽空出席,
所以安排軍團-不破進行表演賽。
表演賽內出場的夢幻隊並不是夢幻之滅殺團。
如對玩家做成任何誤會或不便,敬請見諒。 赤壁營運團隊

h ...
極限 發表於 4-8-2009 01:25

仲有; 你是誰?_?  你能代表GM嗎?
回復 支持 反對

哈...真好笑...樓上話明知道係表演賽...但台上面明明冇話係表演賽...仲有人半夜3點幾拎個第2名獎品出黎曬...又話人地放飛機...唔得閒一定要黎?...你唔洗做唔代表人地唔洗做囉...唔出場就要搵9唔搭8ge人代?...打機打 ...
m328 發表於 4-8-2009 11:32

吾係阿>_<  我地7_7  `要番工;
人地型..  吾洗番工xD   
回復 支持 反對

(尤其我無份打同夢幻果場初賽,分享唔到初賽果份勝利既喜悅,諗住決賽可以黎h ...
kotoko1012 發表於 4-8-2009 11:23
哈哈,你都知你地汁人2灘ge咩???汁2灘有幾型呀?夢幻團之滅殺聯盟放飛機,一知道係8月2日6點比賽,我地就同gm講左唔去得啦,先搵你來汁2攤咋
回復 支持 反對