打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 2009年7月5日<星期日> 赤壁online香港伺服一個轉捩點

無目的?!你係度講你覺得有人信咩?!要轉蜀做咩唔一齊轉,重要留班人係吳,魔蟲唔係講到自己好齊心咩?!
而家未係度自打嘴巴囉!龍崎口度所謂既棄暗投明轉蜀,無人講過咩國係暗咩國係明bor,人品好,無論係魏,蜀定吳都一定 ...
大衛高柏飛 發表於 8-7-2009 12:02

傻仔...蜀國冇殺過人咩....蜀殺人就係殺得岩..殺得正義
虫虫殺人就係邪惡.....我唔信鳳舞...夢幻冇做過卜街野...虫虫做左..佢地認卜街...蜀國果d團做左就懶係正義...自己諗下喇傻仔
回復 支持 反對

傻仔...蜀國冇殺過人咩....蜀殺人就係殺得岩..殺得正義
虫虫殺人就係邪惡.....我唔信鳳舞...夢幻冇做過卜街野...虫虫做左..佢地認卜街...蜀國果d團做左就懶係正義...自己諗下喇傻仔 ...
0931559686 發表於 11-7-2009 12:47

[[onion_55]] [[onion_55]]  [[bao_28]]
回復 支持 反對

扮正義,細路仔黎??睇power rangers睇哂上腦啦?

仲咪又係同魔蟲一樣咁,見唔同國就殺

仲有個夢幻團某d人啊,次次世頻講野都比人睇到笑左,懂話人唔懂得講自已團
回復 支持 反對

赤壁就係咁話 殺黎殺去
5鐘意比人殺 咪自己沖裝囉[[onion_59]]
佢地有冇目的 遲下大家咪知囉
而加嘈黎都冇用
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

前幾天見到有魔塚是吳國的~
回復 支持 反對