查看: 3470|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 票選巨商最令你憎恨既設定

1封包傳送系統
即係線下運算, 到打怪有結果再將結果封包上傳
巨商大部分外掛都是將封包更改
當然外掛威能, E招5得自有其他招
2好友
響E個個個遊戲都強逼人加好友, 利用人際網絡綁住你既年代, 居然將好友上限封頂, 實在搞笑
4 1隻兵只有10格
今時今日, 大量野要帶響身, 隨時1個任都有10件物品送, 仲要不可交易, 120格, 實在唔夠用
5快捷徑只有1-9
通常右手渣MOUSE左右禁制, 於是一般人用到1-6已經係極限
7密頻
太少, 隨時爆, 尤見於於晚掛機收放, 到朝早幾十人密你, 你要慢慢搵番D名出黎
8送信鴿
多幾日會消失, 而且信有上限
最多發送5個人
多選投票: ( 最多可選 4 項 ), 共有 57 人參與投票

投票已經結束

10.42% (10)
7.29% (7)
17.71% (17)
22.92% (22)
4.17% (4)
28.12% (27)
5.21% (5)
4.17% (4)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

1隻兵只有10格

一堆禁易品 一堆衫 之後已經咩都放唔落:S
小妍~ 發表於 27-6-2015 18:01

我主有10件武要互換......
女忍, 台女伯母, 一擊, 獨弓, 礦武, 210杖, 句刀, 波輪
毀米兩套互換
已經好哂位
其實得9個位, 因為每隻放一堆十全/不死符
回復

回復 8# 聖殤

當你睇住D怪, 你禁制都係靠摸,
右手5得閒(用MOUSE), 左手好難準確摸到個9字(而又肯定你唔係摸到個8字)

所以用到個6字我已經覺得好勁嫁啦
回復

用「只有」你唔覺得自己語癌既咩
聖殤 發表於 29-6-2015 13:07

唔覺
唔足夠, 就可以用「只有」
回復

回復 12# 不樂的古

代理5算設定
打5哂淨一隻都5錯, 可以用黎玩D掛(天草)
回復

:O)
    你都識講唔足夠
你只能夠用到6字
但佢俾到9字你
姐係多左789
咁都係唔足夠而可以用「只有」?
點 ...
聖殤 發表於 1-7-2015 13:52

有關語言學同邏輯學問題, 其實應該響象牙塔度講, 我回你最後一次, 畢竟E度係巨商討論區
當789 冇用, 即是佢不存在, 先說明出黎, 大家就會無視左佢, 講GE 6個制係指可以用GE制
而淨返6個可以用GE制5夠用, 可以用「只有」
例子: "左手癱瘓左, 只有一隻手5夠用" 錦樣5會有人話明明有2隻手, 你話「只有」一隻手又話5夠用, 因為E度已經明白左係"可以用的"手

當然邏輯上你可以攻擊我, 只係因為我地用5到789所以先5夠, 或者6個夠哂數, ED就係建設性討論
因為我GE論點就係"純靠摸5可能準確摸到789三個制, 而只有1-6 E6個(可用的)制5夠用, 於是設定好差", 如果你"789都係可用GE"成立或者"6個夠數", 就變左個邏輯可能錯
回復