樂古Nakuz

標題: 要拍( 光線飛車 ) 狂野極速版的來看吧!! [打印本頁]

作者: 濱崎步    時間: 12-1-2010 17:11
標題: 要拍( 光線飛車 ) 狂野極速版的來看吧!!
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/svEzNfTg2CU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/svEzNfTg2CU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
作者: ■小nI_*    時間: 12-1-2010 17:31
姐係招人拍 ?~!

~~第一個報名
作者: yikhei1    時間: 12-1-2010 17:48
有無限車種=v="
我出部bs得唔得架xDD
我第2個報名~_~
作者: 細奕    時間: 12-1-2010 18:08
我出部fd好了a_a
作者: NuclearAsh核灰    時間: 12-1-2010 18:51
呢套戲最鐘意既始終都係Hans講既人生道理..
Life is simple, make choice, then don't look back.
作者: stupid0879    時間: 12-1-2010 19:05
我要做
老爺車XD
作者: CrAzY大檸樂    時間: 12-1-2010 19:14
我又幫手 a_a
作者: 579081674    時間: 12-1-2010 19:33
我都help 下你啦
作者: poohqqq    時間: 12-1-2010 19:44
我拍 培上
作者: 死夢見    時間: 12-1-2010 20:55
有冇景先?____?
步你就做撞車死左戈架rx7la~
作者: 濱崎步    時間: 12-1-2010 21:06

有時間大家可以開始post你們改裝最好最型的車照片上來一下,我們還要找拍攝大師 ( 大蛇 ) 才可以開始計劃 , 我們來一個最強的香港光線電影吧 !!!!

( 車輛改裝評審我們找幾個人來做吧 ) 我第一個選 ( 真白羊 / 大蛇 / 大家提供一下 )

( 裝備車輛大約20車左右 )如 : NSX / GTR34 - 35 / 350Z / RX-7 RX-8 / CIVIC Type-R / EV0-8 / Toyota Supra / S5 / S2000 等等
作者: BaDBoY葵    時間: 12-1-2010 21:08

我一向熱愛狂野時速,
1~4都有睇
我架黑色Z35同電影95%相似
另有令NSX同SUPRA
我好想拍,可以GAME內睇車,可以既請PM
GAME ID:阿塚
我好鍾意呢套有DIRFT,
但遺憾無S15....
S15係我賣飛忽卡...
作者: 真白羊    時間: 12-1-2010 21:15
多謝小步信我既眼光 @@
作者: NCPONG    時間: 12-1-2010 21:21

我又玩,不過呢部得唔得-,-

作者: 濱崎步    時間: 12-1-2010 21:51

增加大量飛車場面比例好看 , 多車輛同時暴走 ....

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/c6lKJwfUlk4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/c6lKJwfUlk4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
作者: 極速蝌蚪    時間: 12-1-2010 22:01
報名!
蝌蚪
作者: 極速蝌蚪    時間: 12-1-2010 22:02
增加大量飛車場面比例好看 , 多車輛同時暴走 ....

濱崎步 發表於 12-1-2010 21:51

第一集!yoyo
佢地非法賽車
不過8仁玩得過火
我幾歲開始睇
作者: 1077    時間: 12-1-2010 22:58
RX-7 RX-8 同 S5 冇!其他都有...

唔知full左未呢xp

我又報!!我係1077
作者: 細奕    時間: 12-1-2010 23:20
有時間大家可以開始post你們改裝最好最型的車照片上來一下,我們還要找拍攝大師 ( 大蛇 ) 才可以開始計劃 , 我們來一個最強的香港光線電影吧 !!!!

( 車輛改裝評審我們找幾個人來做吧 ) 我第一個選 ( 真白羊 / 大蛇 / ...
濱崎步 發表於 12-1-2010 21:06

gtr35/rx7/nsx 呢邊>_<
作者: toomy888    時間: 12-1-2010 23:44
RCO無西雞=.=
作者: FRleon    時間: 13-1-2010 01:24
RCO快D出飛雞la......
作者: 阿然    時間: 13-1-2010 05:59

( 車輛改裝評審我們找幾個人來做吧 ) 我第一個選 ( 真白羊 / 大蛇 / ...
濱崎步 發表於 12-1-2010 09:06 PM

過得去吧~_~

作者: 濱崎步    時間: 13-1-2010 08:12

拍攝場地估計我們以找到了,其他東西還在計劃中 ! ( 首場大型飄移賽地點 )

[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/axzqre3p_Gc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/axzqre3p_Gc&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
作者: hosze_c    時間: 13-1-2010 11:00
我...遲D放相上黎...
作者: 濱崎步    時間: 13-1-2010 12:35

白羊哥 .... 如果( 第一場的飄移比賽 )要場面強勁估計要找個時間,大家停拍攝現場做泊位測驗 , 如果可以你安排一下吧 !

( 泊車總計要40車左右之間 , 未連去主力上場賽車)

*其他拍攝資料會在ZR車隊Homepage公報細節,所有最後決定會在羊哥和大蛇決定*
作者: owen3060    時間: 13-1-2010 13:33

我又報名做茄喱啡
Game ID: Ambush乂

作者: matthew245    時間: 13-1-2010 14:43
我拍我拍=]
tam乂聰._.
作者: 星雪夜車神    時間: 13-1-2010 15:42
我地9號出完預告你地12號又話要拍 好野=]
作者: 死夢見    時間: 13-1-2010 16:00
NSX留比我A0A
作者: 濱崎步    時間: 13-1-2010 18:15
我們拍要好長時間的不是一天兩天貨呀 , 估計要2至3個月 !!
作者: 濱崎步    時間: 13-1-2010 18:16
死夢一定有你啦
作者: 真白羊    時間: 13-1-2010 18:28
白羊哥 .... 如果( 第一場的飄移比賽 )要場面強勁估計要找個時間,大家停拍攝現場做泊位測驗 , 如果可以你安排一下吧 !

( 泊車總計要40車左右之間 , 未連去主力上場賽車)

*其他拍攝資料會在ZR車隊Homepage公報細節, ...
濱崎步 發表於 13-1-2010 12:35

哈~ 我叫停唔知有冇人理wor
作者: c73e74    時間: 13-1-2010 18:30
哈~ 我叫停唔知有冇人理wor
真白羊 發表於 13-1-2010 18:28

一半一半啦^^
作者: Soso20    時間: 13-1-2010 20:16
濱崎步 發表於 12-1-2010 09:11
"要拍( 光線飛車 ) 狂野極速版的來看吧!!"唔明你講咩
作者: kalong196    時間: 13-1-2010 20:18
拍D咩既先
作者: cit棋    時間: 13-1-2010 20:34
支持+幫拍x2!
作者: matthew245    時間: 13-1-2010 21:43

普通版細牛._.
有塗架不過我顯示唔到=.=

作者: 真白羊    時間: 14-1-2010 06:03
大約個時間表如果傾好, 我就出公告通知各位封路改道啟示 @@
作者: 星雪夜車神    時間: 14-1-2010 07:27
去竟二有邊個阻你= =
作者: yikhei1    時間: 14-1-2010 15:09
去竟二有邊個阻你= =
星雪夜車神 發表於 14-1-2010 07:27

有本事去組2XDDDDDDDDDDDDDD
作者: BaDBoY葵    時間: 14-1-2010 16:53
去竟二有邊個阻你= =
星雪夜車神 發表於 14-1-2010 07:27

只怕有人搞事.
作者: CrAzY古    時間: 15-1-2010 02:10
其實我拍頭D之前有諗過拍佢 但係問題好多先無拍 一.raycity onine唔夠日本車 二.唔夠人手 三.無停車場
作者: 濱崎步    時間: 15-1-2010 16:53
有停車場的呀= ="
作者: 死夢見    時間: 15-1-2010 17:47
有停車場的呀= ="
濱崎步 發表於 15-1-2010 16:53
唔多似日本戈個環狀停車場bo
作者: 死夢見    時間: 15-1-2010 17:56
nsx仔a0a''

作者: 濱崎步    時間: 15-1-2010 19:27
等等post電影版戰車 .... 完成了,但有點急!!
作者: 真白羊    時間: 15-1-2010 21:35
吓 ?_? 完成左喇?
作者: hou528    時間: 15-1-2010 21:42
飄移動作唔多似?
作者: 濱崎步    時間: 16-1-2010 10:52
星期日集合了再看看吧

白羊知道時間說我知一下,我還要和大蛇說的 !
作者: 濱崎步    時間: 16-1-2010 10:57

45# 死夢見

死夢更改車進步不少了 , 加油 ! 我不出雜誌時,你就可以出 ( 夢工場 Dream Works )雜誌了 , 這樣大家都不會悶了耶!!
作者: 真白羊    時間: 16-1-2010 16:10
45# 死夢見

死夢更改車進步不少了 , 加油 ! 我不出雜誌時,你就可以出 ( 夢工場 Dream Works )雜誌了 , 這樣大家都不會悶了耶!!
濱崎步 發表於 16-1-2010 10:57

同意 ~

夢工場 @@
作者: 可可仔    時間: 16-1-2010 21:40
cm5o又玩~
作者: 真白羊    時間: 22-1-2010 16:24
肥羊十八掌~ 肥羊頂帖~ [[onion_72]]

現在有沒有新消息? a_a 有既PM我啦 XD
作者: timko2001    時間: 23-1-2010 02:36
我也可泊一邊上鏡ma?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://htmlarticle55wwe.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2