nakuz_445634 發表於 13-4-2010 21:13:49

賣野 冇人買就算@__@自己繼續玩xd

id:軟膠 名聲良好
職業:皇家護衛
1萬名聲
證明
130+14
135+13
160+16
裝備:
魚頭+13 3轉裝 刀甲盾頭+12 手+11 鞋+10(呢套3轉裝備花左都有70e 可憐 依家綠玉阿達又脹哂價)
田尼項鍊+14 魯手+14 9屬葛介+14x2
屬性全敏
3轉技能滿左一招:光之劍 其他2招3轉技學左不過未加爆
攻擊有11萬 防有6萬 血有19萬 迴避1200命中1300到(全部係冇點裝冇暗血時)
普通有血傘都有7-80萬血 食哂野最高可以過200萬血
攻擊開傘都有3x萬上 食躍進過4x萬 接近50萬
有隻25lv黑公班馬(班馬染好難有@@) 有聖劍(黑紅 藍 白 紅各一套2件)
黑紅同藍聖劍果時都花左各有10e卡姆~__~

個ac隔離仲有2個位 一個聖劍 一個元素
130聖劍 一套9屬180+13裝備
120元素 一套120+12-13裝備

43卡一套 有心人升一定好快3轉 180裝+13夠3轉裝備

如果冇人買我自己升埋3轉聖劍元素算=3=

lamison14 發表於 13-4-2010 22:37:32

?$ @@ 得閑 問下

nakuz_445634 發表於 15-4-2010 17:20:28

你自己出吧

唔好太抵就ok

lamison14 發表於 15-4-2010 21:26:13

你出來看看......

nakuz_445634 發表於 17-4-2010 00:46:26

唔知就算吧 唔賣了 留係到等封塵

nakuz_445634 發表於 16-5-2010 19:52:50

推~推~推~推~推~

qazqwesx03 發表於 16-5-2010 20:02:51

唔好賣同我地一齊玩啦;P

nakuz_445634 發表於 16-5-2010 20:44:29

i know that la.
I want to see have any people want to buy ma><
I will play cd forever^^

EY3P 發表於 16-5-2010 21:26:52

i know that la.
I want to see have any people want to buy ma><
I will play cd forever^^
nakuz_445634 發表於 16-5-2010 20:44 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

睇唔慣英文-3-''

qazqwesx03 發表於 16-5-2010 21:28:42

睇唔慣英文-3-''
EY3P 發表於 16-5-2010 09:26 PM http://nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

簡單既英文我就得, 難我唔得..
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 賣野 冇人買就算@__@自己繼續玩xd