nomygf 發表於 21-10-2008 17:48:05

回復 123# 的帖子

基本上無一個方法可以知道指定玩家的 IP 地址。

lla032395 發表於 21-10-2008 23:26:59

回復 124# 的帖子

其實唔一定要指定玩家= =
我都知冇可能指定玩家
因為唔會寫1p邊個2p邊個
但係方法應該有

nomygf 發表於 24-10-2008 21:50:53

基本上可以利用 No-Ip 作伺服連線,
那麼連進來的 IP 便可一目了然。

lla032395 發表於 25-10-2008 20:24:54

回復 126# 的帖子

有冇詳細方法= =
我都知有個方法得
但係電腦最近開唔到命令字元

nomygf 發表於 25-10-2008 21:17:30

關於 no-ip, 可以到以下帖子查詢
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3472133

命令字元也可以, 但只有檢查的功能, 不過這的確方便得多,

執行 > cmd > netstat -n

輸入後, 電腦會列出所有連入你電腦的網路地址,
在外部地址搜尋, UDP Port 為 2300 - 2400 的 IP,
那些 IP 就是遊戲者的 IP。

綠色為該遊戲者, 紅色為遊戲者通過那個Port連入, 藍色為遊戲者的 IP。
(圖片部分內容被隱藏)

殺戮.淚 發表於 25-10-2008 23:04:02

我想知咩野叫兵堡牙?

nomygf 發表於 25-10-2008 23:19:35

回復 129# 的帖子

城堡兵大戰, 詳細可以進入以下網址查詢。
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3223144

殺戮.淚 發表於 26-10-2008 16:40:01

我開唔到dl番黎既記錄..
佢話無法載入舊記錄..有咩原因會開唔到??

食蕉連皮 發表於 3-11-2008 01:27:51

1.你的save是1.0c 而你的aoc是1.0
2.你的save是1.0 而你的aoc是1.0c

得la呀爸 發表於 3-11-2008 07:09:28

有咩兵
步速係1 (遊戲時間)
頁: 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22
查看完整版本: 對於征服者入侵有任何不明白之處,歡迎到此帖發問~