鬼凌 發表於 21-1-2008 05:43:44

Urgent!! 有關用手掣玩既問題

我試黎試去都攪唔掂~
我個ps接駁器有2邊,得一邊用度, 唔知關唔關事~
麻煩識整既教教我~thx

龍咁威 發表於 21-1-2008 10:01:45

我話你知係唔洗set ga,只要一插落去電腦度入game就用得

鬼凌 發表於 21-1-2008 14:54:29

但係唔得啵~ 我插左落去入左game之後無反應~
係setting度禁又無反應~ 知唔知咩問題?
p.s. 我係插ps2手掣, and試過玩其他game都用到

chanyh321 發表於 21-1-2008 16:56:13

我都有同樣問題!!!
請各位大大可以教我如何set嗎???

銀狐 發表於 21-1-2008 20:28:56

E~~~~我用到woo 無問題ar

龍咁威 發表於 22-1-2008 04:13:32

你個手掣係咪usb插頭ga,睇下有冇插錯位,

同埋係你插左落電腦戈陣個wins會有反應的

我部電腦就會有一下聲音正明有野插左入去而且正常

如果冇就姐係感應唔到,咁就應該換插孔或另一個新掣

chanyh321 發表於 22-1-2008 12:47:04

我其他game都用度,但係尼隻game就用唔度……
我個keyboard係咁既,請各位幫我研究一下~~~

龍咁威 發表於 22-1-2008 14:53:55

可能個game唔支援e隻類型ge 手掣,你都係買一個的吧

鬼凌 發表於 22-1-2008 16:25:19

我已解決了-.- 我買左新既usb adapter
舊個個俾我支解左+整壞埋..
我諗應該係個adapter分1同2, 可能岩岩就壞正1個邊, so係三國就用唔到

chanyh321 發表於 22-1-2008 18:33:42

原帖由 龍咁威 於 22-1-2008 14:53 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
可能個game唔支援e隻類型ge 手掣,你都係買一個的吧
我個keyboard都係用Play Station 尼種插頭喎~~~
仲係有PlayStation承認的。:'( :'( :'(
頁: [1] 2
查看完整版本: Urgent!! 有關用手掣玩既問題