我是周星星 發表於 23-10-2006 12:30:59

世界冠軍iamkmkm的一些紀錄檔

版本1.0c
因為都是世界比賽
所以打的都是1.0c版
沒有1.0的
全部都是不限打法

共有7個檔
WCG-KmKmvsGrunt.mgx==>世界冠軍賽就是這一場 ~ kmkm !!
_iamKmkm_vs_baron.mgx
_iamKmkm_vs_lyncher.mgx
_iamKmkm_vs_iwillwinyou.mgx==>這三場也是 WCG 比賽,是決賽前的比賽
AOCFinal1.mgx
AOCFinal2.mgx==>台灣的比賽,第二場kmkm反敗為勝
WCG決賽--香港隊vs台灣隊.mgx==>台灣對香港的2打2

食蕉連皮 發表於 23-10-2006 17:38:06

我未睇...睇完再加你分@_@
不如你加介紹

PKPKPKOY 發表於 23-10-2006 18:38:25

THX..................

伍大少 發表於 23-10-2006 18:40:48

WCG決賽--香港隊vs台灣隊.mgx==>台灣對香港的2打2
入面我記得有wdd不過輸左佢盟友始終頂唔住

食蕉連皮 發表於 23-10-2006 19:33:08

wcg比賽又好似睇過
但係其他又真係未-.-

天堂04 發表於 27-10-2006 00:08:36

原帖由 伍大少 於 2006-10-23 10:40 發表
入面我記得有wdd不過輸左佢盟友始終頂唔住
冇錯.......wdd個同盟好似叫 hk_coconut

伍大少 發表於 28-10-2006 02:29:33

原帖由 天堂04 於 2006-10-27 00:08 發表

冇錯.......wdd個同盟好似叫 hk_coconut
聽講佢同盟都有2k實力
但係佢對家太猛(唔記得imken定imkmkm)
我記得wdd係sm緊其中一個的點知同盟唔掂搞到輸左

2046poon 發表於 12-6-2011 21:25:36

THX..................

yiucheongkit 發表於 13-6-2011 01:47:33

thx....

billy998877 發表於 14-6-2011 13:10:36

thx for sharing
頁: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 世界冠軍iamkmkm的一些紀錄檔